Најновије

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ РУЖИЦЕ: Покушали су да ме киднапују на паркингу!

Бивша учесница "Парова" Ружица Вељковић, од како је изашла из ријалитија, ужива у сваком минуту славе, међутим, очигледно је да јавни живот доноси и многе непријатности и ризике. Тако је пре неколико дана група момака покушала да је, како она тврди, киднапује у тренутку када је са једног београдског сплава одлазила кући.
Ружица Вељковић (Фото: Јутјуб)

Ружица Вељковић (Фото: Јутјуб)

- Нисам могла да верујем да ће се то десити. Изашала сам са друштвом у провод и целу ноћ били смо на сплаву. Нешто после три сата после поноћи решила сам да кренем кући, јер сам била преуморна. Оставила сам друштво да уживају, а ја сам кренула ка паркингу. Када сам стигла на паркинг, нека тројица младића седела су у ауту и тада ме је један од тих момака позвао са осмехом да се сликамо, што ми је било скроз нормално и што сам прихватила - почиње причу Вељковићева, а онда дрхтавим гласом објашњава шта се даље десило. - Када смо завршили сликање, један од њих почео је да ме гура у ауто како бих кренула са њима. Упорно сам одбијала и покушала фино да објасним да ме пусте. Онда су они постали баш насилни и цело тело ме је болело како су ме стискали. Тада сам се баш уплашила, јер нисам могла да верујем да ми се то дешава. Почела сам да вриштим и да се дерем како бих неког дозвала у помоћ, али они и даље нису престајали - каже Ружица. - Тада сам чула како неки момци који су стајали близу вичу на њих и трче ка нама. Момци који су ме чврсто држали су се очигледно уплашили те групе и пустили ме и одмах побегли. То је био мој спас. Лежала сам на бетону, а ти момци су ме одмах подигли и питали да ли имам неке повреде. Успела сам да се смирим и кренула до аута, а потом кући. Целу ноћ нисам могла да спавам и да дођем себи од свега што се издешавало. Срећна сам да се све завршило и да сам сада добро - испричала је Ружица.
Прочитајте још:ГАСТОЗ ПРИВРЖЕН МАЦИ: Ти си ми била једина девојка у „Паровима“РУЖИЦА ХОЋЕ У ТРОЈКУ: Желим секс са Карлеушом и Тошићем!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА