Најновије

ГЕЈ АФЕРА: Ружица тврди да ју је Филип варао са дечком!

Ружица Вељковић и Филип Ђукић започели су романсу у ријалитију "Парови" а недуго након изласка из ријалитија дошло је до раскида.
Ружица и Филип док су били у "Паровима" (Фото: ТВ Хепи)

Ружица и Филип док су били у "Паровима" (Фото: ТВ Хепи)

Иако је на друштвеним мрежама написала да је Ђукића оставила јер јој није јавио да излази, Вељковићева открива праве разлоге растанка. Наиме, бивша моделсица је у Филиповом телефону пронашла експлицитне поруке које је размењивао са непознатим мушкарцем. - Пошто је он стално крио телефон од мене и није хтео да ми каже са ким се дописује, а мој телефон је увек отворен и све је могао да види кад год је пожелео, то ме је навело да посумњам да ме вара. Пошто ми никад не говори где иде, са ким и шта ради, пре два дана сам узела његов телефон и почела да гледам са ким се дописује. Тада сам пронашла да је размењивао поруке експлицитног садржаја са непознатим момком. Шокирала сам се када сам видела све то и у први мах нисам могла да поверујем. Када сам видела да се мува са тим дечком, покупила сам ствари и отишла из стана у ком смо живели заједно - рекла је видно узнемирена Ружица и додала: - Размишљала сам да ли да поделим са јавношћу то да смо раскинули, али сам убрзо схватила да морам то да урадим због људи који нас воле - закључила је Вељковићева. У прилог томе да се Ружица колебала да ли да каже праве разлоге иде и њена објава на друштвеној мрежи, где је рекла да је разлог то што је изашао у град, а претходно јој се цео дан није јавио. - Људи, стварно ми је жао што мислите да све радим због маркетинга, заволела сам Филипа, али ја стварно нисам крива што је он изашао без мене. Свако има свој живот, па и он, не желим ником ништа да браним. Није ми се јуче јављао цео дан, као ни ја њему. Није ми уопште рекао да излази и мислим да је то непоштовање са његове стране. Али свако има своје понашање према особама које “воли”. Ништа не радим због маркетинга, нити ме занима. Јако је ружно што је то урадио, али немојте мене кривити због тога. Само сам га пустила да ради како он мисли да треба. Волим вас све и поново вас молим да ми не замерате, јер ја нисам крива – написала је бивша моделсица на свом Фејсбук профилу. Очиледно да је после овог статуса Вељковићева одлучила да каже праве разлоге раскида.
Прочитајте још:ОПЕТ ЈЕ НЕКО ТУКАО? Ружица певала са модрицама на ногама (ВИДЕО)ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ РУЖИЦЕ: Покушали су да ме киднапују на паркингу!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА