Најновије

Додик: Спреман сам за компромис о референдуму

БAЊAЛУKA - Председник Републике Српске Mилорад Додик изjавио jе да ниjе против компромиса када jе реч о одржавању референдума о раду правосудних институциjа БиХ, те да уколико се нађе решење парламент може поново одлучивати о томе.
Милорад Додик (Фото: Јутјуб принтскрин)

Милорад Додик (Фото: Јутјуб принтскрин)

Додик jе за РTРС подсетио да jе jош пре четири године са тадашњом европском комесарком Kетрин Eштон договорио реформу правосуђа БиХ. Напомињући да jе референдум у свим државама могућ, Додик истиче да странци не дозвољаваjу да Српска иде на референдум да народ не би схватио да се тиме, како jе рекао, решаваjу ствари. Иначе, одлука Народне скупштине Републике Српске о одржавању референдум о раду Суда и Tужилаштва БиХ изазвала jе бурна реаговања представника међународне заjеднице, а бошњачки представници у власти Српске затражили су jуче од високог представника Валентина Инцка да ту одлуку поништи.
Прочитајте још:ОВАКО ЈЕ НАСТАЛА ПЕСМА ЂЕНЕРАЛЕ: Филмска прича о хероју са Косова, икони српских навијача (ВИДЕО)КОЛАПС ЧЕКА 24 ДРЖАВЕ: У банкрот иду Црна Гора, Македонија и Хрватска!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА