Најновије

ВРУЋИНА ИМ УДАРИЛА У ГЛАВУ: На Фејсбуку објавили планове војног напада на Републику Српску (ФОТО)

САРАЈЕВО - Да ли због јаке врућине и сунца које им је ударило у главу или још осиљени због напада на премијера Александра Вучића у Поточарима, тек на друштвеним мрежама се појавио и план бошњачког војног напада на Републику Српску. 
Правци напада (Фото: Фејсбук)

Правци напада (Фото: Фејсбук)

На Фејсбук страници Бошњаци објављена је мапа РС са смерницама за напад и кратким упутством, а објављивање овога изазвало је различите реакције код људи. - Ми не желимо рат, само указујемо на могуће сценарије уколико Додик покуша са референдумом. Уколико би Додик покушао са референдумом насилно да отцепи мањи БХ ентитет, који је настао на геноциду над Бошњацима, ова карта показује како би се та творевина могла војним снагама потпуно угасити за сва времена и вратити БиХ стари устав - лажу аутори стратегије и настављају: - Потребно је пар храбрих момака који би се упутили према реци Дрини и минирали, те детонирали оно што су минирали, тј. рушење свих мостова према Републици Србији, даље пресецање "коридора" код Брчког те одвајање "референдумаша" на два дела, чувати коридор као што су га они држали током рата, из Горажда дејствовати на тромеђу БиХ, ЦГ и РС, те тиме одвојити Источну Херцеговину од Источне Босне.  Требиње и Источна Херцеговина никада нису били проблем и то се могло узети и у прошломе рату, Крајишници и формације из Доњоврбашке регије ударају на Мркоњић Град те тиме скраћују сам фронт за неколико километара границе.... Држати поменуте коридоре и коте док званична Бања Лука не пристане на захтеве "федералаца" - препоручују ови Фејсбук "генерали". У њиховом плану једино фале и удари НАТО-а по Србима пошто без њих тешко да би било чега у БиХ сем Републике Српске. Ипак, иако је поменути сценарио и мапа увеселио неке на Фејсбуку, било је доста и оних који су написали да су све то глупости и да је доста рата.
MI NE ŽELIMO RAT, SAMO UKAZUJEMO NA MOGUĆE SCENARIJE UKOLIKO DODIK POKUŠA SA REFERENDUMOM.Ukoliko bi Dodik pokušao sa... Posted by BOŠNJACI on недеља 19. јул 2015.
Прочитајте још:Ратко Младић преговара са Хрватима: Ви морате мене молити а не ја вас (ВИДЕО)Ево кaко је Младић реаговао кад су му донели заробљену муслиманску заставу (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА