Најновије

АКО ТРАМП ПОСТАНЕ ПРЕДСЕДНИК: "Америка ће припојити Мексико до 2020!"

Предрасуде о мексичким имигрантима, сексистички испади према ТВ водитељкама, као и отворен напад на ратно херојство републиканца Џона Мекејна у Вијетнаму, довољни су да униште било којег америчког политичара који пуца на Белу кућу. Међутим, Доналд Трамп не само да није уништен, већ је постао водећа нада републиканске странке.
(Фото: Твитер)

(Фото: Твитер)

Замислимо на тренутак да се овај тренд настави и милијардер постане следећи председник Сједињених Држава. Како би његов мандат изгледао? Званични сајт Доналда Трампа нам не нуди много, само јасно формулисан став о имиграцији и готово ништа више. Ипак, не постоји мањак идеја о томе како би његов мандат изгледао и зато ћемо се овде позабавити најлуђом идејом до сада. Уколико већ нисте погодили, има везе са јужном границом САД-а. У чланку за новине "Ел Пасо", новинар Џон Карлин имао је задатак да испрати данашње трендове до њиховог апсурдног завршетка, пише Спутњик. А један од трендова америчке данашњице је свакако Доналд Трамп као председник САД. С тога, ево једне "визије будућност" САД-а са Трампом као председником, из пера овог америчког новинара: "Америчке трупе су управо прешле мексичку границу како би 'повратили' оно што се у саопштењу председника Трамп називама државама Baja California, Sonora, Chihuahua, Coahuila, Nuevo Leon i Tamaulipas. Постоје индиције да је значајном делу становништва ових шест држава драго што виде америчке војнике. Хаштаг #bienvenidomrtrump је главна Твитер тема у Монтереју данас." Ово је свакако претеривање, али оно што сигурно знамо је да ће ера политичке коректности бити готова ако Американци изгласају Трампа за председника.
Прочитајте још:ВЕЛИКА СЕОБА: Да ли је Влада Србије пристала да наша земља буде логор за азиланте?СЛОВЕНСКО БРАТСТВО: Шојгу најавио велике војне игре Русије, Белорусије и Србије
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА