Најновије

Вујошевић: Ако СНС треба да дође у Партизан ја га напуштам

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић изјавио је да је спреман да напусти црно-беле, ако неко обећа да ће тај одлазак да донесе спонзоре клубу из Хумске. "Ако је потребно да СНС дође у Партизан, ја сам спреман да одем. Тврдим да чак и када бих отишао из Партизана никаква ситуација се не би променила по питању спонзора", рекао је Вујошевић.
Душко Вујошевић (Фото: Цдм.ме)

Душко Вујошевић (Фото: Цдм.ме)

На почетку припрема црно-белих у хали Пионир појавили су се Миленко Тепић, Петар Аранитовић, Вања Маринковић, Михајло Андрић, Јанис Кузелоглу, Милош Глишић, Божо Ђумић и Милош Копривица, док је Едо Мурић био одсутан због опоравка након операције рамена. Од 18. до 20. септембра Партизан ће учествовати на турниру у Братислави где ће му ривали бити солунски ПАОК, загребачка Цибона и домаћи Интер. Након тога одиграће ревијалну утакмицу са Панатинаикосом у Атини, док ће 25. септембра бити гости на турниру у Нанту, који организује Тони Паркер. Клуб су напустили капитен Драган Милосављевић, Милан Мачван, Александар Павловић, Никола Милутинов, Борис Дало, Андреја Милутиновић и Немања Безбрадица. Партизан нову сезону почиње 1. или 2. октобра на гостовању против Металца из Ваљева.
Прочитајте још:САМО ЈЕ НЕБО ГРАНИЦА: Ђоковић и поред пораза у финалу Роџерс купа увећао предност на АТП листи!ОРЛОВИ УБЕДЉИВИ: Убедљивом победом против Русије до Трофеја Београда (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА