Најновије

ЖЕСТОКА АФЕРА ТРЕСЕ ЧЕЛЗИ: Бане Ивановић био у шеми са згодном докторком Евом!?

ЛОНДОН - Фудбалер Челзија и капитен репрезентације Србије, Бранислав Ивановић, један је од главних актера скандала који потреса шампиона премијер лиге.
Бане Ивановић (Фото: ЈуТјуб)

Бане Ивановић (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, британски таблоиди спекулишу да је Ивановић наводно имао секс аферу са атрактивном докторком Челсија, Евом Карнеиро. Подсетимо, Ева је на утакмици првог кола против Свонсија жестоко разбеснела Муриња, када је без његове дозволе утрчала на терен како би указала помоћ повређеном Азару. Португалац јој је након тога забранио да буде са тимом у свлачионици, на тренинзима и утакмицама. Међутим, британски медији тврде да позадина свега тога нису била дешавања на мечу, већ нешто сасвим друго. Чувени британски таблоид "Сан" објавио је интервју са Евиним бившим дечком Рупертом Петерсон-Вордом, који тврди да му је лепа докторка признала да је спавала са једим играчем Челсија, али он није желео да каже о коме се ради. Тамошњи медији су прилично уверени да је реч о заменику капитена клуба са Стамфорд Бриџа - Браниславу Ивановићу. Десни бек Челсија је наводно љут на Муриња што Ева више није са тимом, па је Португалац озбиљно размишљао да га изостави из екипе за меч против Ситија. Ивановић је ипак био у стартној постави, али је одиграо катастрофалан меч. Директно је одговоран за други и трећи гол Манчестер ситија. Подсетимо, Бранислав Ивановић је ожењен Наташом и имају троје деце, сина Стефана и близанце Ану и Андреја.
Прочитајте још:Марко Ломић: Никада не бих преварио ПартизанСКАНДАЛ У МИНСКУ: Фудбалери Партизана држани на аеродрому скоро два сатаИванић неизвестан пред Викторију
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА