Најновије

ИНЦИДЕНТ У УЛЦИЊУ: Група Албанаца узвикивала Улцињ је Косово и псовала Србију!

УЛЦИЊ - Петорица Албанца са Косова, настањених у Немачкој кажњени су са по 300 евра, јер су у ноћи између недеље и понедељка у Улцињу узвикивали националистичке пароле.
Улцињ (Фото: Јутјуб)

Улцињ (Фото: Јутјуб)

Они су приведени након што је полицији пријављено да група момака ремети јавни ред и мир, узвикујући “Улцињ је Косово”, “Факин Србија”, “Црвено и црно”... Младићи Д.Д. (24), К.Ц. (22), К.И. (31), К.К. (26) и С.Е. (24) су на улцињском шеталишту величали такозвану Ослободилачку војску Косова (УЧК), узвикујући и њихове пароле. “Улцињској полицији је нешто иза поноћи пријављено да у близини Мале плаже група мушкараца узвикује националистичке пароле. Колеге су на Пристану затекле пет мушкараца, који су приведени у станицу полиције, а затим изведени код судије за прекршаје. Сви су кажњени због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру”, кажу у Управи полиције. Иначе, осим петорице АлбанацА кажњени су и Улцињани код којих су били смештени. “Ниједан од њих није имао пријављен боравак, због чега су са по 150 еура кажњени власници смјештаја у ком бораве”, казао је саговорник “Вијести”.
Прочитајте још:(ЕКСКЛУЗИВНО) Они су осуђени у Србији јер су штитили народ НоворусијеРуски ловци би „раскомадали“ амерички Ф-35
Извор: Vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА