Најновије

ДЕО ВЕЛИКОГ ПЛАНА: Намерно изазвали миграције да би уништили Европу!

Чланак који следи представља превод италијанског чланка првобитно објављеног на сајту Идентитa (касније редигован допунским информацијама са Оф Д Рекорда).
Стижу Новоевропљани (Фото: flickr.com/noborder)

Стижу Новоевропљани (Фото: flickr.com/noborder)

Куденхов-Калерги план, геноцид над европским народима

Масовна имиграција је феномен чије узроке систем још увек вешто скрива и који мултикултурална пропаганда покушава лажно да прикаже као неминовност. Овим чланком желимо једном за свагда да докажемо, да то није спонтана појава. Они који би желели да масовну имиграцију представе као неизбежну последицу савременог начина живота, заправо је њихов пројекат који је осмишљен за столом и припеман неколико деценија, са циљем да потпуно уништи лице Европе овакве какву познајемо.

Пан – Европа

Мало људи зна да је један од кључних покретача процеса европских интеграција, био човек који је такође осмислио и план за геноцид над белим Европљанима. То је једна особа мрачног карактера, непозната широким масама, али елита га сматра оснивачем Европске уније. Његово име је Ричард Коуденхов Калерги [1]. Рођен је у расно мешовитом браку, од оца аустријског дипломате Хајнриха вон Коуденхов-Калергија и мајке јапанке Митсу Аојаме. Калерги је, захваљујући блиским односима са многим европским аристократама и политичарима, првенствено због племенитог порекла свог оца-дипломате и делујући иза кулиса, ван жиже јавности, успео да придобије најбитније шефове држава за свој план, створивши од њих саучеснике за пројекат "европских интеграција" [2]. Године 1922. је основао Пан-европски [3] покрет у Бечу, са циљем да створи Нови светски поредак, заснован на федерацији нација предвођених Сједињеним Државама. Европске интеграције би биле први корак у стварању Светске владе [4]. Међу првим следбеницима су били чешки политичари Томас Масарик и Едвард Бенеш, као и банкар Макс Варбург који је уложио првих 60.000 марака. Аустријски канцелар Игнац Зајпел и следећи председник Аустрије Карл Ренер су преузели вођење Пан-европског покрета. Касније су им помоћ понудили француски политичари попут Леона Блума, Аристида Брајанда и Алсида де Гасперија… Са успоном фашизма у Европи, пројекат је напуштен и Пан-европски покрет је био приморан да се распусти, али након Другог светског рата Калерги је успео да добије подршку владе САД-а за пројекат, захваљујући неуморној активности и подршци Винстона Черчила, јеврејске масонске ложе Б’наи Б’ритх и водећих новина попут Њујорк тајмса. ЦИА је касније пројекат преузела у своје руке са намером да га приведе крају.

Суштина Калегри плана

У својој књизи Практишер идеалисмус (Практични идеализам), Калерги указује да становници будуће "Уједињене Државе Европе" [5] неће бити људи Старог континента, већ врста под-људи, продукт мешања раса. Он јасно каже да ће се људи Европе укрстити са Азијатима и обојеним расама, стварајући мултинационално стадо без икаквих квалитета и подложно контроли од стране владајуће елите. "Народ будућности биће мешане крви. Будућност је у Евроазијско-црној раси, веома сличној древним Египћанима, која ће заменити овдашње народе својом разноликошћу. Уместо уништења европског јудаизма, Европа, мада и против своје воље, софистицирала је и образовала ове људе, уздигнувши их до њиховог будућег статуса водеће нације кроз вештачки еволуциони процес. Није изненађујуће то што су људи који су побегли из гетоа постали духовно племство Европе. Дакле, саосећајна брига од стране Европе, створила је нову расу аристократије. То се десило када се европска феудална аристократија срушила због еманципације Јевреја (као последица Француске револуције)“ [2]. Калерги заговара укидање права на самоопредељење, а затим елиминисање народа и промену етничке структуре коришћењем сепаратистичких покрета и масовних миграција. Како би елита у потпуности преузела контролу над Европом, он предлаже претварање становништва Старог континента у хомогену мешавину црнаца, белаца и Азијата.

Психологија (или психопатологија)?

Идеја да Европљани треба да се мешају са Азијатима и Африканцима, како би се уништио наш идентитет и створила јединствена раса мелеза, је основа свих програма заштите мањина. Не из хуманитарних разлога, већ због директива издатих од стране немилосрдног Режима који спроводи највећи геноцид у историји (сетимо се бомбардовања Србије прим. прев.). 16 новембра 2012. год. је председнику Савета Херман Ван Ромпеју, додељена Европска награда „Коуденхов- Калерги 2012" у оквиру специјалног састанка у Бечу поводом деведесетогодишњице Пан-европског покрета. Иза његових леђа видимо симбол пан-европске уније: црвени крст прекрива златно сунце, симбол Розенкројцера. "Коуденхов-Калерги европска награда" се додељује сваке две године Европљанима најзаслужнијим за промоцију овог криминалног плана. Овде, како се чини, није реч о неком јефтином памфлету из репертоара „теорија завере“, а у чији прилог довољно говори податак да је ЕУ чак установила и награду „Најбољи Европљанин“ Коуденхов-Калерги фондације и да су почасни добитници били Ангела Меркел (2010) и Херман ван Ромпеј (2012).

Подстицање на геноцид је и основа константних апела Уједињених нација, које захтевају од нас да прихватимо милионе имиграната "како бисмо сузбили низак наталитет у земљама ЕУ"

Према извештају објављеном у јануару 2000. године у "Подели становништва", прегледу Уједињених нација у Њујорку, под називом "Миграционе измене – замена за одумирућу и старећу популацију", Европи ће до 2025. године требати 159 милиона миграната [6]. Иако ниједан уџбеник не помиње Калергија, његове идеје су водећи принципи Европске уније. Јер како је проценио такав број са толиком тачношћу ако он није унапред смишљен? Сигурно постоје мере за подизање наталитета подржавањем породица. На снази су мере подршке абортусима, сексуалним изопаченостима, наркоманији и другим штетним појавама које путем масовних медија промовише "Елита" без потребе за мигрантима. Јасно је да страни гени не доприносе заштити генетског наслеђа већ његовом нестанку. Сврха ових мера је да се наши народи потпуно изобличе, деформишу и да постану људи без националне, историјске и културне кохезије. Укратко, политика Калергијевог плана је основ званичних државних политика усмерених на геноцид над белим европским народима, кроз масовну имиграцију. Г. Брок Чишолм, бивши директор Светске здравствене организације, тврди да је схватио суштину Калергијеве идеје речима "Оно што људи свугде треба да ураде је да ограниче наталитет и промовишу расно мешане бракове, ово има за циљ да буде створена једна раса која ће бити под контролом централне власти".

Закључак

Уколико погледамо око себе, чини се као да се Калергијев план остварује. Видимо да се Европа већ навелико спаја са Трећим светом. Сваке године има на хиљаде међурасних бракова. На овај начин, Европљани се одричу свог порекла и свог националног, расног и културног идентитета. Заговорници глобализације настоје да нас убеде да треба да се одрекнемо свог идентитета и да "расизам" није у реду. Међутим, сада је, више него икад, потребно пробудити револуционарни дух међу Европљанима. Сви морају схватити да европске интеграције представљају геноцид. Немамо другог избора, јер је свака алтернатива етничко самоубиство. —————————————————————————– Референце: [1]. en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi [2]. Уколико погледамо око себе, чини се као да се Калергијев план остварује. Видимо да се Европа већ навелико спаја са Трећим светом. Сваке године има на хиљаде међурасних бракова. На овај начин, Европљани се одричу свог порекла и свог националног, расног и културног идентитета. Заговорници глобализације настоје да нас убеде да треба да се одрекнемо свог идентитета и да "расизам" није у реду. Међутим, сада је, више него икад, потребно пробудити револуционарни дух међу Европљанима. Сви морају схватити да европске интеграције представљају геноцид. Немамо другог избора, јер је свака алтернатива етничко самоубиство. [3]. en.wikipedia.org/wiki/Paneuropean_Union [4]. www.paneuropa.org/ [5]. offtherecord.net.gr/?p=3748 [6]. www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm (Превео са италијанског и грчког: Славиша Лекић)
Прочитајте још:
Извор: vaseljenska.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА