Најновије

Симоновић: Група је екстремно тешка

ПОСЛЕ освојеног "Трофеја Београда" и два слободна дана, кошаркаши Србије од данас су поново на припремном режиму за септембарско Европско првенство. Својим навијачима представили су се на импресиван начин, убедљивим победама против Француске, Кине и Русије, уједно промовисали дилему да ли је наш национални тим заиста толико моћан или је квалитет ривала дао варљиву слику.
Марко Симоновић(Фото: Моја Црвена Звезда)

Марко Симоновић(Фото: Моја Црвена Звезда)

"То су екипе за респект, Русија је веома озбиљна, а Француска можда и главни фаворит за златну медаљу. Имамо квалитет, прошлог лета смо показали да можемо да стигнемо далеко, сада су нам се прикључиле неке новајлије и одмах се уклопиле у систем. Наравно, можемо и морамо још боље у односу на оно што смо приказали у та три меча", рекао је Марко Симоновић, а затим додао: "То првенство је променило наше размишљање, многи играчи имали су после њега сјајне клупске сезоне. Сада се све то даље разрађује и надограђује, а нема дилеме да је неопходно да још подигнемо ниво игре за оно што нас чека на ЕП. Група је екстремно тешка, морамо да будемо максимално фокусирани и спремни, јер се такмичење ближи. Ривали су толико добри да ће резултати зависити од расположења тог дана, од тога како сте се опоравили од претходне утакмице. Први циљ је да прођемо групу, а не сумњам да ће Сале Ђорђевић са стручним штабом, као и прошле године, темпирати форму тако да будемо најбољи када је најважније", рекао је репрезентативац Србије, Марко Симоновић.
Прочитајте још:СА ИГРАЧЕМ МАЊЕ: Партизан се са минималним поразом враћа из Белорусије (ВИДЕО)Ево зашто РТС не преноси утакмицу у којој се Партизан бори за Лигу шампиона
Извор: Новости  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА