Најновије

НЕЧУВЕНО: Навијачи Челзија терају Банета уз жеље да добије тумор

Заборавили су навијачи Челзија ко им је донео титулу Лиге Европе, ко их је небројано пута обрадовао, ко је гинуо за њихов дрес. Заборавили су све голове, асистенције, пожртвовање и зној који је Бане пролио у дресу Челзија. Сада га пљују и желе му све најгоре.
Бане Ивановић (Фото: ЈуТјуб)

Бане Ивановић (Фото: ЈуТјуб)

"Надам се да је Ивановић добио тумор мозга", написао је на твитеру "Црни Пантер", додајући "Не узимам озбиљно више ниједну утакмицу Челсија док је Ивановић Челсијев играч. Ивановић је мртав за мене". "Ивановић треба да оде и помогне својој земљи да ратује, или тако нешто", написао је корисник "Келвин". "Избаците Ивановића из Челсија. Не занима ме где. На дно океана. У вулкан. У Бермудски троугао. Било где." То су само неки од "твитова" које су избацили навијачи Челзија, који су очигледно заборавили све оно што је Бане урадио за њих. Три слабије одигране утакмице и све добро је заборављено. Невероватна је колична безобразлука Енглеза према момку који им је донео толико радости.
Прочитајте још:НИКАД У ГАЛАТАСАРАЈ! Терзић не да Рајковића из пијетета према убијеном навијачу!Највећи промашаји Црвене Звезде 1. део
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА