Најновије

Стефановић осуо по Дачићу: И Дачић и Пајтић говоре исто!

БЕОГРАД – И Пајтић и Дачић говоре исто, коментарисао је министар унутрашњих послова и потпредседник СНС Небојша Стефановић догађаје након објављивања снимака сусрета лидера СПС са Родољубом Радуловићем, оценивши да је време да СНС пошаље јасан сигнал какву Србију жели и како то постићи.
Стефановић - без длаке на језику! (Фото: ЈуТјуб)

Стефановић - без длаке на језику! (Фото: ЈуТјуб)

„Данас и Пајтић и Дачић говоре исту ствар, попут коалиционих партнера, и није им проблем што се Дачић састао и дружио са Мишом Бананом, него је проблем што се то појавило у медијима. И Пајтићу није проблем што ти сусрети трају годинама, него је проблем да ли ће бити ванредних парламентарних избора или неће и то прича човек који ни данас није на свом радном месту и не ради оно за шта га плаћају грађани Војводине”, рекао је за Стефановић за Танјуг, уз опаску да је ужасно колико „дуплих аршина свакодневно гледамо”. Он је као пример навео писање ЦИНС-а и БИРН-а о Западној Тамнави, наводећи да и када такво писање није истинито онда су то уважене демократске институције, „а када исте пишу о сусрету Дачића са Родољубом Радуловићем онда су то институције које раде под окриљем Александра Вучића”, које, како је додао, иначе о њему пишу све најгоре од свог постојања. „Није се Вучић виђао са криминалцима и то је оно што је истина и то очигледно неке људе боли и неће он да плаћа рекет Таблоиду и сличним медијима који покусавају на најгори могући начин да пишу сваког дана, измишљајући о његовој породици, оцу и мајци”, рекао је Стефановић и додао да Вучић неће подлећи таквој врсти притисака.
Прочитајте још:НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Дачић тврди да је причао са Бананом о женама и љубавним темамаШешељ: Праве податке има Вучић (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА