Najnovije

Stefanović osuo po Dačiću: I Dačić i Pajtić govore isto!

BEOGRAD – I Pajtić i Dačić govore isto, komentarisao je ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović događaje nakon objavljivanja snimaka susreta lidera SPS sa Rodoljubom Radulovićem, ocenivši da je vreme da SNS pošalje jasan signal kakvu Srbiju želi i kako to postići.
Stefanović - bez dlake na jeziku! (Foto: JuTjub)

Stefanović - bez dlake na jeziku! (Foto: JuTjub)

„Danas i Pajtić i Dačić govore istu stvar, poput koalicionih partnera, i nije im problem što se Dačić sastao i družio sa Mišom Bananom, nego je problem što se to pojavilo u medijima. I Pajtiću nije problem što ti susreti traju godinama, nego je problem da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili neće i to priča čovek koji ni danas nije na svom radnom mestu i ne radi ono za šta ga plaćaju građani Vojvodine”, rekao je za Stefanović za Tanjug, uz opasku da je užasno koliko „duplih aršina svakodnevno gledamo”. On je kao primer naveo pisanje CINS-a i BIRN-a o Zapadnoj Tamnavi, navodeći da i kada takvo pisanje nije istinito onda su to uvažene demokratske institucije, „a kada iste pišu o susretu Dačića sa Rodoljubom Radulovićem onda su to institucije koje rade pod okriljem Aleksandra Vučića”, koje, kako je dodao, inače o njemu pišu sve najgore od svog postojanja. „Nije se Vučić viđao sa kriminalcima i to je ono što je istina i to očigledno neke ljude boli i neće on da plaća reket Tabloidu i sličnim medijima koji pokusavaju na najgori mogući način da pišu svakog dana, izmišljajući o njegovoj porodici, ocu i majci”, rekao je Stefanović i dodao da Vučić neće podleći takvoj vrsti pritisaka.
Pročitajte još:NEĆETE VEROVATI: Dačić tvrdi da je pričao sa Bananom o ženama i ljubavnim temamaŠešelj: Prave podatke ima Vučić (VIDEO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA