Најновије

БОНДАРЕВ: ПАК ФА већ показује изванредне резултате

Комадант руских Ваздушно-космичких снага – генерал-потпуковник Виктор Бондарев – саопштио је да ловац пете генерације ПАК ФА на тестирањима показује изванредне и борбене карактеристике.
ПАК ФА (Фото: airliners.net)

ПАК ФА (Фото: airliners.net)

Тај руски авион будућности само што је својим летачким могућностима задивио све који су присуствовали отварању Међународне авио-космичке изложбе МАКС-2015, а Бондарев је рекао: „Тестирања су у пуном јеку. Почеле су и пробе за време којих ПАК ФА носи и користи ракете. Што је најважније, притом показује изванредне резултате“. Бондарев је изјавио да ће серијака производња ПАК ФА започети већ наредне године и да ће Министарство одбране РФ купити прву партију тих борбених авиона који носе и ознаку Т-50. ПАК ФА има – у односу на све друге руске борбене авионе – суштински нову авионику и сопствени модерни радар са фазираном антенском решетком.
Прочитајте још:РУСИ ПРОИЗВЕЛИ ЈЕДИНСТВЕНО ОРУЖЈЕ: Гром-2 је и ракета и бомба!УЗНЕМИРУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ: Напетост између Русије и Запада је толико велика да случајна несрећа може да прерасте у рат
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА