Најновије

ПОСАО: Шта вас спречава да успете?

Постоји неколико уобичајних блокада на путу ка самоспознаји и остваривању. Не дозволите да вас ишта вуче уназад када је реч о грађењу вашег успеха. Обратите пажњу на следеће ставке које вас заустављају.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

1. Вишак удобности Понекад се налазимо у месту, на послу или у вези који су испод наших жеља и могућности али смо сувише лењи да бисмо учинили нешто радикално по том питању. Осећамо се комфорно са познатим стварима. Покушајте да избегнете стагнацију константним изазовима и гурајте себе ка новим ситуацијама. 2. Страх од неуспеха Успех је центар света данашњице. Многи воле да играју на сигурно када се сусретну са изазовом говорећи себи да је тако мудрије. Заправо се плаше да праве сопствене одлуке. Битно је ризиковати чак иако постоји реална шанса да погрешите. Не бежите од неуспеха. Од њега ћете пуно научити. 3. Други људи Жан Пол Сартр је ракао: „Пакао су други људи“. Оно што је желео да каже је да су очекивања и процена других људи често недостижан стандард. Не треба да се одричете или мењате своје снове само зато што то није по калупу других људи. Ако се фокусирате на остваривање циљева и очекивања за себе, бићете много испуњенија и искренија особа. Ваше мишљење о себи и о особи која желите да постанете је најважније. 4. Песимизам Негативан поглед на свет доводи до парализе. Ако не верујете да можете да имате бољу судбину од те лоше коју сте замислили зашто бисте уопште улагали напоре у стварање ваше идеалне стварности. Треба једноставно да схватите да је то што радите веома погрешно и да су то мисли, а не чињенице. Оптимистични људи имају више успеха. Од сада обратите пажњу на то како да процените ситуације и могућности пред вама.
Прочитајте још:КОНАЧНИ РЕЦЕПТ ЗА УСПЕХ? Сви богаташи избегавају једну ствар, да ли је и ви радите?УПОЗОРЕЊЕ НАСА: Океани и мора збрисаће државе и народе!
Извор: bizlife.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА