Најновије

ДСС и Двери заједно у кампањи

Демократска странка Србије (ДСС) и Српски покрет Двери почели су данас прикупљане потписа против продаје компаније Телеком, "кључног" привредног ресурса, и најавили за 26. септембар скуп и шетњу у Београду против власти, као почетак предизборне кампање поводом ванредних избора, које очекују ускоро на свим нивоима.
Бошко Обрадовић (фото: јутјуб)

Бошко Обрадовић (фото: јутјуб)

Продаја Телекома је симболична продаја последњих остатака наше самосталности и развојних шанси домаће привреде, рекао је председник Двери Бошко Обрадовић на конференцији за новинаре у Улици кнеза Михаила, испред штанда где је организовано прикупљање потписа против продаје Телекома. Обрадовић је изјавио да у парламенту нема разлике између политике владајуће Српске напредне странке и опозиционе Демократске странке, која је својевремено продавала Телеком. Једина права опозиција и алтернатива власти се налази у редовима патриотског блока - ДСС, Српског покрета Двери и групе најистакнутијих српских интелектуалаца, рекао је Обрадовић. Позивам све противнике власти, који су незадовољни смањењем плата и пензија, повећењем пореза и струје, изневереним предизборним очекивањима, да нам се придруже на великом народном протесту, изјавио је Обрадовић, наводећи да ће се тада видети лице нове српске опозиције и алтернатива "погубној политици". Председник ДСС Санда Рашковић Ивић је оценила да би продаја Телекома била "сулуда". Довела би до отпуштања, представљала безбедносни проблем, јер преко Телекома иде комуникација војске и полиције, док би млади стручњаци изгубили подршку у усавршавању коју им та компанија сада пружа, рекла је Санда Рашковић Ивић. Наша група каже - доста са пљачком, понижавањем и поробљавањем Србије. Уверена сам да ћемо осујетити продају Телекома, изјавила је Санда Рашковић Ивић, оптужујући власт да намерава да од Србије направи колонију. Двери и ДСС су саопштиле да ће потписе за петицију против продаје Телекома прикупљати широм Србије и затим их придружити потписима такве петиције коју су раније покренули "репрезентативни синдикати и удружења на нивоу Телекома".
Прочитајте још:ПОРОДИЧНО О НАШЕМ ТРОШКУ: Томислав Николић у посету Кини повео Драгицу и Радомира!МУСТАФА: Још нисам одлучио да ли ћу одобрити Вучићу долазак на Косово
Извор: dverisrpske.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА