Најновије

У Штрпцу 3.000 људи колективно приступило у СНС

У Дому културе "Свети Сава" у Штрпцу одржана је јавна трибина Српске напредне странке (СНС) на којој се 3.000 грађана те општине колективно учланило у СНС.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

Члан Председништва те странке Марко Ђурић том приликом је рекао да 3.000 "снажних, способних, храбрих, одлучних, борбених, правих људи, приступа нашој породици" и додао да је куцнуо час да се на КиМ све што "српски дише и говори" стави под један барјак, а то је, како је рекао, политички барјак СНС. "И овде на КиМ мора да стоји политичка групација која сабира, окупља, уједињује људе, а не дели их на леве и десне. СНС овде на КиМ дом је свих Срба који желе овде да живе", рекао је Ђурић и додао да му је част што се у Штрпцу учлањује 3.000 нових напредњака. "Међу којима су неки носиоци најодговорнијих функција на КиМ, не само градоначелници, већ и посланици у парламенту, министри у влади, људи који су носиоци одговорности наше политике. То су људи који ће да промене судбину и будућност српске заједнице на КиМ", рекао је Ђурић. На трибини је такође именован нови повереник ОО СНС Штрпце, а то је председник те општине Братислав Николић, који је добио громогласни аплауз.
Прочитајте још:ХОЋЕ ДА ЦЕПА РАШКУ: Угљанин жели асоцијацију општина, позива се на „референдум“, тражи помоћ Турске!Дитман похвалио Србију: Понашате се као чланица ЕУ
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА