Најновије

ЗАБРАНА ЗА ФАРМУ, ПАРОВЕ И ВЕЛИКОГ БРАТА: Нема више секса и псовки

БЕОГРАД- Регулаторно тело за електронске медије (РТЕМ) забранило је да се псовке, вређање, туче и друге недоличне сцене у ријалити програмима емитују пре 22 часа.
Баханалије (Фото: Јутјуб)

Баханалије (Фото: Јутјуб)

Савет РТЕМ је на седници која је јуче одржана изрекао опомену телевизији Пинк и Хепи ТВ да ће их казнити уколико не буду поштовали ову одлуку. Савет им је наложио да отклоне уочене неправилности и да програм који није примерен гледаоцима млађим од 12 година не емитују пре 22 часа. Ако овај налог, који су дужни да објаве у року од 24 часа од добијања решења, не буду поштовали, овим пружаоцима медијске услуге емитовања телевизијског програма биће изречене строже мере у складу са законом, наводи се у саопштењу РТЕМ и истиче се да “Велики брат” није имао садржај који би могао да нашкоди менталном и физичком здрављу малолетника за разлику од “Фарме” и “Парова”. Председник Савета РТЕМ Горан Караџић каже да то значи да ће се “Парови” и “Фарма” и даље емитовати у току дана, али да ће све спорне сцене моћи да буду пуштене тек након 22 сата. – Не можемо никоме забранити да приказује окопавање баште. Али, нове скаредности им нећемо толерисати. Ово је била једногласна одлука и не буду ли је поштовали, биће оштријих казни, попут оне једнодневне забране “Парова” – каже Караџић, додајући да је од Пинка и Хепи ТВ добио чврста уверења да ће бити отклоњени сви пропусти. Главни уредник Хепија је потврдио да ће смањити псовке. – Мораћемо да их одвикнемо од псовања тако што ћемо да повећамо казне. Ми смо их и до сада кажњавали, што изолацијом, што новчаним казнама. Наша изолација је чак гора од затвора јер спавају на хладном бетону, али не вреди. Воле људи да опсују, па то ти је – каже Миломир Марић. Власник Телевизије Пинк, Жељко Митровић истакао је да је ова телевизија спремна да исправи грешке. – Поступићемо по упутству РТЕМ да бипујемо све што није примерено за узраст особа испод 12 година, и то је сасвим у реду. Осим тога, других рестриктивних мера нема – рекао је Митровић.
Прочитајте још:Тамари Ђурић севнуле огромне силиконске груди! (ФОТО 18+)МИКИ ЗМАЈУ: Да пет година траје ријалити ти ником нећеш уштекати (ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА