Најновије

ЕУРЕКА: Руски научник фотографисао како душа напушта тело!

МОСКВА - Руски научник Константин Коротков тврди да је у стању да фотографише невероватан тренутак када душа напушта тело. Научник је користио биоелектрографичку камеру да фотографише смрт неке особе, а његови резултати су невероватни.
Чудесно - а реално! (Фото: metabunk.org)

Чудесно - а реално! (Фото: metabunk.org)

Фотографије су заиста невероватне, а сам тренутак настајања истих могао би да буде једно од највећих открића човечанства. Слике су снимљене иновативном методом са гасовима визуелизације. Ова метода је напредна техника Кирлијанове фотографије која показује душу особе која напушта тело. Како је рекао Константин Коротков, први део тело који напушта душа је пупак и глава, а последње су препоне и срце. Руски научник такође је истраживао и оне који су имали изненадну несрећу у којој су изгубили животе. У тим случајевима, душе људи које напуштају ову земљу неочекивано су прво у стању конфузије, а у већини случајева се враћа у тело неколико дана након смрти. Ова појава је заиста необјашњива, а може да буде резултат вишка неискоришћене енергије.
Прочитајте још:ТАРАБИЋИ СУ СВЕ ПОГОДИЛИ: Знали су да ће доћи мигранти, ево какве су страхоте предвидели!СНОУДЕН ТВРДИ: Ванземаљци нас контактирају!
Извор: Курир / Ilyke.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА