Најновије

СТРИПТИЗЕТА ЛИЛИ РАЗОТКРИЛА ФАРМЕРЕ: Ево ко има највећи понос у Лисовићу! (ВИДЕО)

"Тај Раде се претварао да је не знам каква мушкарчина, а када сам му се нашла у крилу, осетила сам малог млитавог миша. По слободној процени, располаже са максимум 16-17 центиметара."
Стриптизета Лили (Фото: Принтскрин)

Стриптизета Лили (Фото: Принтскрин)

Због момачке вечери манекена Радета Лазића Задруга је решила да на имање у Лисовићу пошаље стриптизету Лили, како би се они мало опустили и добро забавили. Након што је анимирала мушкарце у реалитyју "Фарма", Лили открива колико су обдарени мушкарци. "Тај Раде се претварао да је не знам каква мушкарчина, а када сам му се нашла у крилу, осетила сам малог млитавог миша. По слободној процени, располаже са максимум 16-17 центиметара. Ипак, много ми је био занимљивији онај манекенчић из спота Секе Алексић Милош. Он се трудио да покаже да је фрајерчина. У неким моментима је био и агресиван. Шчепао ме је за гузу, па сам морала да га одгурнем. Такви су сумњивог сексуалног опредељења, па на све начине покушавају да се представе као мушкарчине, али џабе", рекла је Лили. "Кристијан је по ко зна који пут доказао да је право мушко. Какав је физички кад га посматраш, исти осећај је и када му седнеш у крило. Чини ми се и да га доле има прилично, али да се контролисао због камера и жене. С друге стране, Влада Станојевић се није ни трудио да себе представи у мачо светлу. Дечко је свестан своје сексуалности. Њему би било занимљивије на мушком стриптизу", закључила је стриптизета Лили.
Прочитајте још:ТРОЈКА У ПАРОВИМА: Весна и Сашка скакале по Змају! (ВИДЕО)МАЛА НИКА ОДУШЕВИЛА ЖИРИ: Ти си као оживела чоколадица! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА