Најновије

ВУЛИНОВИ ОДГОВОРИЛИ БАЛШИ: Величали сте мост на Ади, а смета вам Београд на води!

БEOГРAД - Покрет социjалиста саопштио jе данас да су ДС и њен посланик Балша Божовић, коjи jе предложио укидање лекс специjалиса о проjекту "Београд на води", доследни у залагању против интереса грађана Србиjе.
Вулин - први међу социјалистима (Фото: Јутјуб)

Вулин - први међу социјалистима (Фото: Јутјуб)

Реагуjући на Божовићев предлог, Покрет социjалиста наводи да jе ДС до jуче убеђивала да jе 600 милиона евра потрошених на градњу Mоста на Aди наjвиши развоjни приоритет Београда, а да данас "галаме и прете" да милиjарде евра страних улагача у проjекат "Београд на води" представљаjу опасност за главни град. "Свака част господо демократе на доследности и залагању за 'борбу' против корупциjе и кримунала. Воjводина већ 15 година вапи за том борбом и врло брзо ће доћи дан када ће она заиста и одпочети и када ће многи коjи су опљачкали грађане наше северне покраjине завршити у затвору. Oво ниjе претња, ово jе обећање", пише у саопштењу Покрета социjалиста.
Прочитајте још:ТАДИЋЕВИМА СМЕТА ОСВЕШТАВАЊЕ ВОДЕ: То је малограђанштина и паланачки менталитет!РАДЕТА: Хашка прича је за Шешеља завршена, он се тамо неће враћати
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА