Најновије

МИЛОЈЕВИЋ СПРЕМА ЧИСТКУ! Црвена звезда чисти играчки кадар

ФК Црвена звезда, са јасним циљем да одбрани титулу, почиње припреме за пролећни дио сезоне. Генерални директор клуба, Звездан Терзић, обратио се фудбалерима, наглашавајући да су они најбољи и најплаћенији у земљи, и истакао амбиције и циљеве Црвене звезде за наредни период.

Терзић је у Новогодишњем интервјуу за "Курир" споменуо да је играчки кадар прегломазан и да ће бити редукован на оптималан ниво. Пошто клуб више не игра у Европи, планирана је продаја неких играча.

Мирко Иванић је први на листи за трансфер, са интересовањем из Саудијске Арабије и Русије. Звездан Терзић открио је да постоји понуда од 6.000.000 евра за Иванића, али је и нагласио да ће тешко напустити Маракану.

Јован Мијатовић, након сјајних партија у Лиги шампиона и Суперлиги, привукао је пажњу Фејенорда, Зенита и Монпељеа, који је понудио 6.000.000 евра.

Осман Букари, са два гола у Лиги шампиона, укључујући и један против Манчестер Ситија, привукао је интерес клубова из Енглеске.

ИГРАО ЈЕ У ЛЕЈКЕРСИМА - У ПЕТАК СТИЖЕ У ЗВЕЗДУ: Човић доводи прво појачање за радост Делија

Кингс Кангва, који ће играти на Купу Афричких нација за Замбију, привукао је пажњу клубова из Италије, Енглеске и Русије.

Стефан Митровић, са понудом из Порта вредном 6.000.000 евра, и Владимир Лучић, који је привукао интерес из Америке, такође су кандидати за трансфер.

Стање Жана Филипа Красоа и Питера Олајинке остаје неизвесно, с обзиром на интерес неколико француских клубова и понуду Славије из Прага за Олајинку.

ФК Црвена звезда тако се суочава са потенцијално милионским трансферима и променама у саставу тима, са циљем оптимизације и прилагођавања за прољећни дио сезоне.

ЧОВИЋ СПРЕМА ДВЕ БОМБЕ! Право из НБА у Црвену звезду

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА