Најновије

ЦЕЦО, СПРЕМИ СЕ ДА БУДЕШ БАБА! Тео о Анастасији - "Имаћемо брдо деце!" (ФОТО)

Репрезентативац Србије и кошаркаш ЦСКА из Москве, Милош Теодосић, коначно се опустио и распричао о неким темама које нису везане искључио за наранџасту лопту и обруче. Руском "Спорт експресу" открио је шта сања - добру жену и евролигашки трофеј!

Анастасија и Цеца (Фото: Инстаграм)

Ипак, Тео је открио још нешто, што је из ове перспективе врло занимљиво, а може да буде схваћено и да је мислио на Анастасију Ражнатовић са којом се ових дана увелико прича да је у вези. Он је причао како жели да нађе идеалну жену, а сада је изгледа нашао. А са њом очекује брдо деце. 
Другим речима, ако се обистини Теово пророчанство, Цеца би ускоро могла до добију гомилу унука!
- Кад причамо о животу, желим да нађем добру жену, да с њом створим огромну породицу. А што се тиче кошарке, то је да освојим Евролигу. То ми је заиста највећи сан - рекао је Теодосић, који је увек имао успеха код девојака.
Дуго се забављао са одбојкашицом Мајом Огњеновић, чак су се и верили, али је после четири године та веза пукла.
Причало се да је имао авантуре с манекенком Јеленом Кувељић, бившом "моделсицом" Синди, која је због њега допутовала у Литванију на Европско првенство. Касније је прешао на водитељке, конкретно на атрактивну Софију Рајовић, која се најпре правила луда на питања о Теу, да би се касније сама похвалила на друштевним мрежама да се забавља с њим. Међутим, ни то није дуго трајало.
Да ли се ово што је испричао за руске медије односило на лепу Анастасију, остаће нам да видимо, али и Цецина ћерка је пре неколико дана говорила у шифрама:
- У Москви ми се стварно све свиђа, не могу да издвојим ништа посебно. Допада ми се и енергија, људи, знаменитости али и шопинг. Могу да кажем да бих једног дана могла да живим тамо - рекла је Анастасија.
Због чега су раскинули Вељко и Ксенија, погледајте ОВДЕ!
Извор: Espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА