Најновије

ИСПОВЕСТ МЛАДЕ БЕОГРАЂАНКЕ: Пе*ис му је био у мојој гу*и, а онда се онесвестио!

"Нисам знала шта ћу па сам од муке бризнула у плач и чекала да му се пе*ис опусти"...

Илустрација (Фото: beeg.com)

Анални секс и даље за многе представља табу тему. Ипак, док се многе девојке не усуђују ни да пробају, најчешће због предрасуда које имају, друге су нешто храбрије па покушају иако не крене увек све како треба. 
Све већи број људи се одлучује да подели са јавношћу своја, како добра тако и лоша сексуална искуства, а једна веома млада девојка из Београда, Ана пожелела је да своју бламантну исповест о покушају аналног секса пошаље редакцији једних наших дневних новина.
Како је рекла, своју исповест је одлучила да подели са свима на наговор другарица, али како се нашла у врло непријатној ситуацији желела је да остане анонимна. 
-  Мој бивши никада није пробао анални секс, (ја јесам три пута) и једне ноћи, док смо блејали и пили код њега, помало већ припити одлучили смо да то пробамо. Лежала сам на стомаку, а он је био на мени и све је било добро док нисам укапирала да се онесвестио од алкохола, и то са пе*исом у мојој гу*и. Тако пијан и свом својом тежином лежао је на мени. Од муке сам заплакала и чекала да му се пе*ис опусти. Данас када се сетим свега тога буде ми смешно, али тада у том тренутку била сам очајна – испричала је она.
Исповест хрватске стјуардесе која се креше и са пилотима и са путницима погледајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА