Најновије

СОРАЈУ ПОТЕРАО МАЛЕР: Спремачица јој украла 2.000 евра и накит, ево шта јој се догодило! (ФОТО)

Старлета Сораја Вучелић ових дана баш нема среће! Њена кућна спремачица јој је украла две хиљаде евра и накит из куће, а након тога задесила су је још два малера.

Сораја (Фото: Инстаграм)

Старлета заборавила је телефон у једном ресторану, а онда и гаранцију свог скупоценог аутомобила.
"У последње време Сорају је баш потерао малер, па ми је рекла да јој дође да не излађе из куће, јер не зна шта би још могло да јој се деси. Протеклог викенда спремачица јој је из стана однела 2.000 евра и накит. Она то није одмах приметила, већ тек кад је требало да плати одржавање џипа. У први мах је помислила да је тај новац сакрила негде, али када је цео стан претражила, схватила је да јој је жена која јој помаже у кући однела новац, али и нешто од накита. Одмах је узела телефон да је позове, али се жена није јављала, нити се до сада појавила у Сорајиној кући", истакао је избор близак Вучелићевој и наставља:
"Да зло буде веће, изгубила је и папире од гаранције за џип који поседује. Буквално је све претражила и не може да их нађе. Када смо разговарали о томе, никога није оптуживала, већ је рекла да мисли да је негде заборавила та документа. Колико је слуђена последњих дана најбоље показује чињеница да је у једном ресторану заборавила телефон, а то ју је додатно узрујало", открио је Сорајин пријатељи који је инсистирао на анонимности, који додаје да је Сораја, ипак, успела да пронађе свој мобилни телефон у поменутом ресторану.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Oct 3, 2016 at 12:27pm PDT

Сораја није желела да говори о малерима који су је задесили, али је потврдила да су јој се у последње време десиле ствари које су у великој мери поквариле њено расположење.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Sep 29, 2016 at 3:50pm PDT

"Искрено, не видим потребу да се о овим стварима пише. Битно је да је све завршено и да засад немам проблема. Нека ме макар малери и остале глупости заобиђу овог месеца. Направила сам глупост што сам у стан примила непроверену жену, па је онда дошло до тога да ми је нестао новац. Најбитније је да сам нашла телефон, а оно чега сам се највише бојала није се догодило. Изгледа да некада у животу морају да се десе и лоше ствари како би кренуло набоље. Искрено се надам да ће ми сада све ићи од руке".

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Sep 26, 2016 at 6:03pm PDT

Погледајте ОВДЕ како су се закачиле Николина Пишек и Гоца Тржан! Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА