Најновије

ТРАМП УЗВРАЋА ЈАЧИМ АРГУМЕНТОМ: Бил Клинтон је силоватељ!

Доналд Трамп неће оклевати да током предстојеће друге дебате са Хилари Клинтон говори о женама које је њен супруг силовао, сексуално злостављао и нападао.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

То је рекао бивши градоначелник Њујорка Рудолф Ђулијани, садашњи саветник републиканског председничког кандидата.
Трамп је у суботу ретвитовао неколико постова Хуаните Бродрик чије оптужбе да ју је Бил Клинтон силовао 1978. године никада нису проверене пред судом.
Клинтон је дуго негирао њене тврдње, наводи АП. 
Нова Трампова стратегија је покушај да се извуче након објављивања видео - снимака из 2005. у којима користи вулгарне термине на рачун жена. 
"Обе стране имају грехе. Како би било да то оставимо по страни", рекао је Ђулијани за Ен-Би-Си. 
Друга дебата биће одржана у девет сати увече по америчком времену. 
Све већи број високих званичника Републиканске странке ускраћује подршку Трампу, после објављивања снимака. 
Упркос томе што је најмање десетак високо позиционираних Републиканаца рекло да на изборима следећег месеца неће гласати за њега, Трамп је истакао да се никад неће повући из трке за Белу кућу и да никад неће изневерити своје гласаче, пренео је британски Би-Би-Си. 
Последњи који су ускратили подршку америчком милијардеру су бивши републикански председнички кандидат Џон Мекејн и бивша државна секретарка Кондолиза Рајс. 
Мекејн је истакао да због Трампових коментара више не пружа "чак ни условну подршку његовој кандидатури", док је Рајсова рекла: "Доста је више! Доналд Трамп не треба да буде председник. Он треба да се повуче". 
Републикански сенатор из савезне државе Њу Хемпшир Кели Ајоти је у саопштењу навела: "Ја не могу и неће подржати кандидата за председника који се хвали тиме што је понижавао и малтретирао жене". 
Она је додала да ипак неће гласати за Трампову ривалку из Демократске странке Хилари Клинтон, већ ће на гласачком листићу уписати име Мајка Пенса, републиканског кандидата за потпредседника САД. 
Још неколико Републиканаца рекло је јавно да ће гласати за Пенса. 
Трамп је, с друге стране, одговорио да "нема шансе" да одустане од трке и додао да добија "невероватну подршку" од гласача.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА