Најновије

ДВЕРИ: Опозиција има одличног кандидата за председника

Покрет Двери тврди да опозиција у Србији већ има одличног председничког кандидата и да је то лидер покрета Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Потпредседник Двери Бранимир Нешић изјавио је поводом полемика у јавности ко би могао да буде заједнички кандидат опозиције да такав кандидат већ постоји.
- Србији у овом тренутку не треба ни доктор наука, ни економски експерт, ни богати привредник, већ председник државе којег народ воли, којег радо среће на улици, који улива нову наду и оптимизам, и на крају, који и живи као већина грађане ове земље, скромно и пристојно - каже Нешић и додаје да том опису одговара управо његов лидер, Обрадовић. 
Нешић сматра и да кандидата владајуће странке неће моћи да победи кандидат такозване "друге Србије" и грађанског прозападног блока, већ - "доказани патриотски кандидат". 
Двери иначе нису присуствовале недавном састанку дела опозиције, који је разговарао о припреми за председничке изборе и могућем заједничком кандидату. 
Ни ДС и Покрет Доста је било не намеравају да се "утопе" у тај блок, те, како је писао Блиц, а лидер ДС Драган Шутановац демантовао, о кандидату разговарају засебно. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА