Најновије

За овим доручком је полудело 50 милиона људи: Ако сте са Балкана, и ви ћете! (ВИДЕО)

Има ли шта лепше од укусног, хрскавог доручка, који мирише на препечен хлеб, укусну шунку и топљени качкаваљ? Наравно да не!

Доручак за којим је полудео свет (Фото: Јутјуб)

Ако Срби нешто воле за први оброк, то је пржено сувомеснато, врућ хлеб, укусан сир и јаја. Зато вам представљамо рецепт за којим је интернет полудео - погледало га је 50 милиона људи, а поделило 500 хиљада корисника Фејсбука!
Биће вам потребна меко кувана јаја, неколико листића шунке, печенице или вашег омиљеног сувомеснатог производа, хлеб и качкаваљ.
Прво ставите јаја да се кувају 5 минута, али на врху пробушите ножем малу рупицу, како бисте добили праву текстуру. Исеците качкаваљ на траке, а кришкама хлеба одсеците ивице тако да остане само средина коцкастог облика.
Затим хлеб растањите оклагијом, ставите лист-два шунке, зависи од величине, траку качкаваља, заролајте, па пропржите на мало уља док хлеб не добије лепу златну боју.
Кад сте скували јаја, ставите их у посуду са ледом на 30 секунди, па уклоните половину љуске и беланцета, тако да откријете жуманце које је још увек у течном стању и добили сте идеалан прилог уз хрскаве штапиће!
Уз то послужите и кисело млеко или јогурт и биће то пун погодак!
Извор: Стил

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА