Најновије

НОВА ВЕРЗИЈА "ДРЖАВНОГ УДАРА": Мило режирао, а Катнић потписао!

Специјално тужилаштво, којим руководи Миливоје Катнић, након досадашњег фијаска припремило је нову верзију наводног државног удара у Црној Гори.

Мило Ђукановић (Фото: Синхуа)

Интересантно је да је Катнић нову верзију припремио по сценарију коју је недавно на Телевизији Пинк М изнео одлазећи премијер Мило Ђукановић.
Тако се у наредби за проширења истраге наводи да су руски држављани Едуард Владимировић Схироков и Владимир Николајевић Попов организовали криминалну групу од које су тражили и  наводно убиство премијера Мила Ђукановића.
Додаје се да је хаос у изборној ноћи требало је да почне испред Скупштине – група демонстраната која би се сукобила са полицијом била би под наводном контролом Братислава Дикића и политичара из Демократског фронта, чији идентитет тужиоци још нису открили, тврди се у документу.

У новој наредби тужилаштва објашњава се да су се Руси 26. септембра у Москви састали са Александром Сашом Синђелићем и изложили му план и дали му упуства за Црну Гору. Наводи се да су  га задужили да пронађе што већи број особа у Србији које ће се у Црној Гори ставити под наводну контролу бившег команданта српске Жандармерије Дикића и особе из ДФ-а. Синђелићу су наложили да купи оружје и униформе и за то му дали најмање 200.000 евра, тврди тужилац.

Синђелић се, иначе, добровољно предао, а у јавности је протеклих дана изашао велики број свједочења о томе да је он полицијски сарадник и доушник. За њега се у овом процесу спрема статус „сведока сарадника“. Челници ДФ-а раније су констатовали да је овај случај режирана прича, а да се тужилац Миливоје Катнић  прикључио институцијама које контролише “организована криминална банда на челу са Милом Ђукановићем”. Извор: in4s.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА