Најновије

Стефановић против новинара: Инциденти испред зграде суда!

У Вишем суду у Београду у уторак је почело суђење - министар полиције Небојша Стефановић против НИН-а, а испред зграде дошло је до инцидента када су се сукобиле две групе грађана - једна у којој су присталице Стефановића и друге које су носиле транспарент "Против терора власти".

Небојша Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Међу окупљеним грађанима испред зграде суда у Тимочкој улици је и градски менаџер Горан Весић. Они су министра Стефановића, који је и потпредседник СНС, дочекали овацијама.
С друге стране група грађана држала је транспарент на којем пише "Против терора власти". Они су Стефановића дочекали негодовањем. У једном тренутку дошло је до међусовног кошкања две групе, али их је полиција у цивилу врло брзо раздовојила, тако да није дошло до озбиљнијих инцидената. У том метежу грађанима са транспарентима поломљени су дрвени држачи, али су их они врло брзо заменили. Стефановић је тужио НИН и новинара и уредника тог листа Сандру Петрушић и Милана Ћулибрка. Повод за тужбу је текст у НИН од 16. јуна ове године под насловом "Небојша Стефановић, главни фантом из Савамале", а који је био и на насловној страни тог недељника. Текст се односио на улогу министра Стефановића у рушењу три објекта у Херцеговачкој улици и у њему се наводи: "Рушење у Савамали укључивало је више различитих структура: државне и недржавне и више нивоа власти по вертикали. Отуда је одговорност градског врха неспорна. Једино што није довољна. Јер такав посао није био могућ без знања и помоћи министра полиције." Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА