Најновије

МОЖДА СТЕ ОЖЕЊЕНИ ПОРНО ГЛУМИЦОМ: Ево како успевају да сакрију своје некадашње занимање

Бивши радници секс-индустрије пружили су корисницима Редита увид у то шта се дешава када престану да зарађују за живот скидањем пред камерама. Неке су описале како мењају изглед како их не би препознали

Илустрација (Фото: Јутјуб)

1. Изузетно је тешко наћи нормалан посао
“Десет година мрака у мом ЦВ-ју прилично отежавају тражење нормалног посла. Понекад се испостави да идеје које се чине одличним кад сте тинејџер имају катастрофалне последице када сте у тридесетим. Мој пријатељ једном ми је нашао посао у малој агенцији за оглашавање. Рекао ми је да шефа не интересују бивши послови његових запослених. Споменула сам чиме сам се бавила неким својим колегама. На крају сам сазнала са шефица не подноси порнографију. Отпустила ме је.” 
“Чак ни камермани не могу да нађу посао на другом месту. Морамо да се довијамо на различите начине да сакријемо оно чиме смо се раније бавили. Један од мојих колега није могао да упише дете у приватну школу јер су истражили његову историју и сазнали где је радио. Велики број програмера који раде у порно-индустрији такође страхује да у будућности неће моћи да добије неки бољи посао, што је прилично безвезе.” 

2. Добро је ако имате богатог партнера
“Радио сам иза сцене. Познајем жену која је имала довољно стабилне приходе да се пензионише са 37 година (мада је имала и успешног супруга), и другу која се удала за врло богатог филантропа којем је асистирала у вођењу његове фондације. Невезано за та два случаја, обично не чујете ништа о онима који се не сналазе најбоље након одласка из света порнографије, осим ако није реч о некој тешкој трагедији.” 
3. Промена изгледа може да помогне
“Радим иза сцене и чуо сам да жене имају проблема са прилагођавање другачијим околностима. Жене већином мењају боју косе, мало се угоје, почну да носе наочаре, и све буде ОК. (Као нека врста заштите од потенцијалних сведока хаха.)” 

4. Зарадити нормалну плату није нимало лако
“Радила сам као стриптизета пола радног времена око пет година и верујем да је то променило начин на који видим људе. Није променило мој поглед на каријеру јер сам увек имала још неки обичан посао са стране, тако да никада нисам морала да бринем за свој ЦВ. Али сам постала изузетно лења. Зашто се целе недеље убијати од посла за бедну плату, када исто толико могу да зарадим за само једно веће, играјући око шипке? Ипак, не можете целог живота радити као стриптизета, тако да заиста ремети начин на који размишљате.”

5. Ваш приватни живот трпи
“Некада сам била сексуални радник, што није оставило никакве последице на мој професионалан живот, али је мој приватан живот помало трпео. Неколико мојих пријатељица је у то време знало за то, а једна од њих је сазнала касније. Престала је да ми се јавља." 

6. Своје старе снимке можете гледати са својим партнером
“Пре 30 година, за време студенских дана, снимила сам неколико филмова (геј/би/стрејт). Дипломирала сам и више се никад нисам осврнула. Када су ДВД-ови ступили на сцену, филмове нико више није гледао јер нису пребачени у новији формат. У међувремену сам почела да радим посао који ми се заиста свиђа. Мој супруг и ја понекад погледамо старе снимке и смејемо се мојим упитним глумачким вештинама."
Kaко да препознате сексуално активну жену сазнајте ОВДЕ. Извор: Vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА