Најновије

СВАКА ПОСЕТА ЗАВРШЕНА ЈЕ СЕКСОМ: Исповест жестоког секса београдске адвокатице са робијашем! (18+)

Исповест београдске адвокатице, бацила је потпуно другачије светло на бранитељке момака у затвору.

Илустација (Фото: Скриншот)

Ивана С. прихватила је да буде бранилац по службеној дужности, верјући да ће њен штићеник брзо наћи адвоката који ће га бранити, а она ће моћи да отпутује на одмор, међутим, кад се први пут нашла са оптуженим насамо у соби за посете, сви њени планови су пали у воду.
Стајао се пред њом, у мајици на бретеле, згодан, преплануо, с невероватним мишићима, осмехом који осваја и најтврђе срце.
- Ти си моја адвокатица? - питао је згодни.
- Ја сам ваш бранилац, да видимо шта ћемо да радимо - рекла је тихо, готово гутајући кнедлу правница из угледне београдске канцеларије.
Чувар који је стајао код њиховог стола, изашао је напоље, остављајући адвокатицу да се у четири ока договара са својим клијентом.
Истог тренутка, кад су се нашли сам и у четири зида, он је устао и пришао зајапуреној Ивани. Гледао је у њене плаве очи, ухватио је за руку, а другом, прешао преко њених бујних груди. 
Била је хипнотисана, није се бранила. Спустио је своје усне на њене, које је она брзо прихватила.
- Боже, шта ја ово радим? - мотало јој се по глави, али ниједног тренутка није бранила.
Ускоро је све прштало од жестоког секса, ту у соби за адвокатске посете. На метар од њих, испред врата, био је затворски чувар, који вероватно није ни слутио шта ово двоје раде унутра.
Било је једном, па други пут, на столу, столици, уза зид...Жестоко и без пардона продирао у њу. Она је скакала на њега док јој је он љубио дојке. Ггризла га је за руку, трудећи се да не вришти, како се не би одала. Кроз неколико тренутака, он се тргнуо, рекао јој да ускоро истичће време за адвокатску посету.
Брзо је спустила сукњу коју јој је робијаш подигао, како би лакше продирао у њу, поред гаћица, које је склонио са стране. Он је брзо навукао доњи део тренерке и сео у столицу преко пута свог адвоката. 
Чувао је ушао.
- Верујем да ћете ме бранити како треба - добацио јој је робијаш, намигнувши, док је пружао руке стражару како би му ставио лисице.
Ништа није одговорила.
Њене посете су убрзо постајале све чешће. Кад није било простора за редовну, она би затражила ванредну, уз изговор да су се појавили материјали, које треба заједно да прођу.
Свака њена посета била је обележена жестоким сексом, којим ју је невероватно везао за њега. 
Ускоро, био је ослобођен. Никад јој се више није јавио, а она није смела да открије ко је затвореник, са којим је у београдском Централном затвору имала редованс секс. Погледајте ОВДЕ еротску исповест: Овако је доживљавала оргазам, док јој груди нисам испуштао из руку! (18+) Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА