Најновије

НАБИО МИ ГА ЈЕ У УСТА, А ОНДА ЈЕ НЕШТО ИСПОД ЈЕЗИКА ПУКЛО... Ужасна женска сексуална искуства

Ово су исповести људи који су имали заиста језива сексуална искуства и ужасне грешке током вођења љубави. Нека су урнебесно смешна, али њима вероватно нису била.

Секс (Фото: Pixabay)

Жестоко пушење

Дечко и ја смо се мало забављају током оралног секса, а у једном је тренутку постао јако страствен. Набио ми га је у уста, а пенис је отишао испод језика и успео је да ми растргне ону мембрану која језик повезује с дном. Три недеље нисам могла да померим језик.

Скоро ме угушио

Једном сам доживела напад астме усред секса с новим дечком. Није знао да сам астматичарка. Био је на мени, у мисионарском положају, а ја сам почела да се гушим. Гурала сам га да дохватим пумпицу против астме, а он је питао: "Свиђа ти се то?" и почео је још жешће да “удара”. Мислио је да свршавам, а ја сам имала напад.

Убица ерекције

Када ми се не спава са супругом, увек спроводем сјајну тактику. Он каже да му ја лако у секунди убијем жељу за сексом. Једном смо кренули да се мазимо, па сам усред предигре рекла "Моји родитељ питају да ли смо слободни овај викенд" или га питам "Да ли си упалио веш-машину" и сл. Наравно има вечери када ми имамо брутални секс, али понекад ми је то напорно.  Да видите како жену можете довести до узбуђења преко њених груди, погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА