Најновије

ВУЧИЋ ДОДИКУ: Србија неће дозволити угрожавање РС!

Председник Владе Србије Александар Вучић састао се данас са председником Републике Српске Милорадом Додиком који му је пренео да се РС осећа угроженом, а српски народ обесправљеним у босанско-херцеговачкој заједници. Премијер Вучић је истакао да је највећи интерес Србије стабилност у региону и добри односи са суседним земљама.

Вучић и Додик (Фото: Јутјуб)

Председник Додик је рекао премијеру Вучићу да је ситуација у БиХ веома сложена и компликована, да се српски народ налази под сталним притисцима појединих представника западних земаља, нарочито Амбасаде САД, али и бошњачког руководства које не преза од поређења Републике Српске са тероризмом као највећом пошасти савременог света.
- Република Српска се осећа угроженом, а српски народ обесправљеним у босанско-херцеговачкој заједници - нагласио је председник Додик. Он је, такође, рекао да ће Србија, у складу са Дејтонским споразумом, али и због чињенице да припадамо истом народу, помагати и подржавати опстанак и просперитет Српске и да неће дозволити њено егзистенцијално угрожавање. - Србија поштује територијални интегритет Босне и Херцеговине, али се и интегритет Републике Српске мора поштовати - закључио је премијер Вучић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА