Најновије

ТАЈНИ ПЛАН: Ружић гура Јеремића за председника!?

Потпредседник СПС Бранко Ружић могао би значајније да се умеша у активности изборног штаба Вука Јеремића, јер њих двојица, према сазнањима Курира, намеравају да се договоре о сарадњи током председничке трке.

Вук Јеремић (Фото: Медија центар)

Како открива извор за Курир, Ружић и Јеремић требало би да се састану наредних дана и разраде план будуће сарадње.
- Ружићу је стрпљење на измаку због пасивности лидера странке Дачића и дискретно се понудио Јеремићу. Он га види као некога ко би једини могао озбиљно да помути шансе напредњака на председничким изборима. Ружић је пред својим сарадницима посебно похвалио Јеремићеву тврђу националну политику, јер сматра да то има прођу код српских бирача - прича извор за исти лист из СПС.

Бранко Ружић (Фото: ЈуТјуб)

Куриру је из неколико извора потврдио да би Ружић, захваљујући улози опозиционара унутар СПС, сасвим поуздано могао да обезбеди позамашан број гласова социјалиста неком од кандидата који не долазе из владајућих кругова, односно СНС.
- Велики број чланова, али и симпатизера СПС замера Дачићу то што је странку практично утопио у СНС и претворио је у привезак напредњака. Ружић је претходних година на месту председника Извршног одбора СПС добио приличан број присталица по одборима широм Србије и данас је у стању да све те гласове прелије где он хоће. Ово би могло да буде одлучујуће у другом кругу председничких избора, и то одлично зна и Јеремић - објашњава саговорник близак обојици.
Критички ставови Ружића према сарадњи СПС и СНС већ годинама су камен у Дачићевој ципели, а ситуација унутар странке доведена је до усијања након последњег „излета“ потпредседника партије, кад је поручио да би Вучића срушио да је хтео.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА