Најновије

ВУЧИЋ О ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА: Са председником Николићем на Сретење објављујем име кандидата!

- Никада то нисам, крио, председник Николић је увек био уз своју државу, радили смо заједно и радили смо добро... Дуго смо разговарали и договорили се да се за Сретење заједно обратимо у јавности у вези са кандидатом за председничке изборе - навео је Вучић.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Вучић је навео да се са председником Николићем договорио да свако настави да ради свој посао.
- Први закључак који смо донели јесте да свако од нас ради свој посао, да не учествујемо још у било каквим кампања, и да заједно изађемо око Сретења и предложимо заједничког кандидата - рекао је Вучић.
Када је реч о путу Србије у ЕУ, премијер је рекао да се нада да ће ускоро бити отворена још три поглавља.
- Србија је на ЕУ у путу и очекујем да око Светог Јована, дакле 20. јануара, отворимо још три поглавља. На том путу смо се сретали и сретаћемо се са потешкоћама, али ми ћемо те потешкоће прећи и прескочити. А увек ће бити оних који успех Србије доживљавају као свој неуспех - нагласио је премијер.
Сумирајући резултате у 2016. години, Вучић је оценио:
- 2016. година је једна од најтежих година и за ЕУ и за свет, али упркос томе успели смо да сачувамо мир и стабилност. И то је приритетни задатак и за 2017. годину. Упркос неизвесности, бројним терористичким нападима, економоској катастрофи која је захватила поједине земље ЕУ, а неке су достигле ниво јавног дуга 133 одсто БДП, попут Италије, после Брегизта, успели смо да одржимо пуну стабилност и мир у земљи - рекао је Вучић. Погледајте ОВДЕ више о томе како је Вучић сумирао резултате од прошле године и који су му планови за наредну. Извор: Танјуг/Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА