Најновије

Погледајте ко је први у Србији започео предизборну кампању (ФОТО)

БЕОГРАД - Српски сабор Заветници поставио је своје билборде у више градова у Србији и тако постао прва политичка организација која је започела овај вид изборне кампање.  Председник "Заветника" Стефан Стаменковски каже за Правду да је његова организација и њихови локални одбори спремни за предстојеће изборе.
Први предизборни билборди (Фото: Заветници)

Први предизборни билборди (Фото: Заветници)

- Глас за Заветнике је сигуран глас за слободну и суверену Србију. Наши одбори и кандидати спремни су за наступ на предстојећим изборима. Заветници су својим радом у континуитету задобили велико поверење грађана и имају довољно снаге да самостално затраже подршку бирача на изборима, али као покрет којем су интереси Србије на првом месту, спремни смо да покажемо одговорност и подржимо истинско национално окупљање - објашњава Стаменковски. Он је изнео основне принципе којима се воде Заветници. - Суштински принципи за које се залажемо су одбрана уставног поретка, спољнополитички заокрет ка државама које уважавају интересе Србије, промена погубног неолибералног привредног концепта, ревизија кредитних аранжмана са Светском баном и ММФ-ом и рефинансирање дуга посредством Развојне банке БРИКС-а, расветљавање процеса пљачкашких приватизација, субвенционисање пољопривредне производње, свеобухватна културна и образовна обнова - каже Страменковски и додаје да се у редовима ове организација налазе "угледни, часни и доказани појединци, од искуства и интегритета, одговорни једино пред својим народом и својом државом". Заветници су недавно одржали скуп у Пожаревцу а више о томе прочитајте ОВДЕ.
Прочитајте још:Србија нема намеру да се прикључи санкцијама против РусијеЦРНА ПРОГНОЗА: Због овога би могли да се обнове крвави сукоби на Балкану
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА