Најновије

ТЕЛЕФОНСКИ СУСРЕТ: Путин и Обама разговарали о Сирији, пао и један договор!

Руски председник Владимир Путин и његов амерички колега Барак Обама разговарали су данас телефоном о разрешењу сиријског конфликта и другим актуелним темама на светској политичкој сцени, саопштио је Кремљ.
Путин и Обама (Фото: Јутјуб)

Путин и Обама (Фото: Јутјуб)

Обојица државника су позитивно оценила резултате преговора о Сирији, одржаних 11. и 12. фебруара у Минхену, и подржала напоре да се примени прекид ватре, наводи се у саопштењу, а пренео је Ројтерс. Они су се током заједничког телефонског разговора договорили да ће интензивирати дипломатску и другу сарадњу на примени споразума о Сирији постигнутог у Минхену, саопштио је Кремљ. Путин је у разговору са Обамом такође истакао важност заједничке борбе против тероризма, у којој се неће примењивати двоструки стандарди. Руски председник је такође указао на неопходност постојања блиских радних контаката између одбрамбених служби Русије и САД у циљу борбе против Исламске државе.
Прочитајте још:ПОЉСКА УПОЗОРИЛА ЗАПАД: Русија се променила, договор више не важи!ОБАЛА СЕ ОБРУШИЛА У ОКЕАН: Погледајте језиве сцене земљотреса који је погодио Нови Зеланд! (ВИДЕО)
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА