Најновије

СЕЛАКОВИЋ УПОЗОРАВА: Безбедоносна ситуација у региону се усложњава!

БEOГРAД - Mинистар правде Никола Селаковић изjавио jе данас да се безбедносна ситуациjа у региону из дана у дан усложњава, али да jе ситуациjа у Србиjи стабилна.
Никола Селаковић (Фото: ЈуТјуб)

Никола Селаковић (Фото: ЈуТјуб)

"Безбедносна ситуациjа у читавом региону jе изазовна и не можемо да кажемо да jе стабилна. Oно што jе у нашем региону jош увек стабилно и трудићемо се да тако остане jе политичка и свеукупна економска ситуациjа у Србиjи", рекао jе Селаковић за Пинк. Према његовим речима, захваљуjући мудроj политици државног руководства Србиjа одолева тоj дестабилизациjи у коjу jе склизнула свака земља у окружењу. "Уверен сам да ћемо успети да jе сачувамо. Oно што jе за нас од кључног интереса jе да у Србиjи стање буде стабилно, да овде нема нестаблиности са коjом се суочаваjу земље у региону", рекао jе Селаковић. Поновио jе да Србиjа jесте сидро стабилности у региону. На питање да ли ће Србиjа примењивати силу према мигрантима, као што су то неке друге земље чиниле, Селаковић jе истакао да Србиjа то до сада ниjе чинила истакавши да jе показала пример хуманости и велико разумевање према мигрантима.
Прочитајте још:Бечки Стандард: ЕУ и САД одлучују о превременим изборима на КосовуВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Србија још увек нема „дипломатске обавештајце“
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА