Најновије

БИЗАРНО И ГРОЗНО! Наставница из БиХ сексуално злостављала своју децу док јој је муж био у џихаду у Сирији!

ВЕЛИКА КЛАДУША - Неверица и шок због хапшења А.К., некадашње наставнице физичког васпитања из основне школе “Фадил Билал” из Велике Кладуше, мајке две малолетне девојчице од две и шест година, која је 8. марта, након претраге, приведена због сумње да је извршила казнена дела полног односа са дететом у вези с казненим делом искоришћавања детета или малолетника ради порнографије, још не пролази, јавља Дневни аваз.
Ко држи наставу у школама? (Фото: Јутјуб)

Ко држи наставу у школама? (Фото: Јутјуб)

О њој као особи, наставници физичког у педагошком раду са децом, колеге су имале најбоље могуће мишљење и никада се нико није пожалио на њу. Зато је шок још већи. Наиме, до сазнања да је мајка сексуално злостављала децу, дошло се сасвим случајно. Тужилаштво БиХ недавно је оптужило супруга осумњичене жене због придруживања Исламској држави и ратовања на подручју Сирије и Ирака. У склопу истраге против супруга и оца, Општински суд у Великој Кладуши наредио је претрагу куће у којој је оптужени живио, међутим, приликом претраге истражитељи су у њиховој кући пронашли порнографске фотографије и снимке. Овај незапамћен случај потресао је и најискусније полицајце, наводи Дневни аваз . С обзиром да је мајка радила у основној школи, цео случај чини још страшнијим јер је била у сталном контакту са децом. Међутим, када је супруг одлучио да оде у Сирију, он ју је натерао да да отказ у школи и посвети се одгоју њихове деце. Након хапшења мајке, децу је преузео Центар за социјални рад из Велике Кладуше, а према незваничним информацијама, она су дан касније враћена родитељима осумњичене. Припадници полиције запленили су компјутерску опрему, мобилне телефоне, СИМ картице, оптичке медије, као и два бајонета и друге предмете који се доводе у везу са казненим делима. Према наводима оптужнице која је пре неколико дана подигнута против супруга осумњичене А.К., он је у илегалном месџиду (исламској богомољи) код Хусеина Билала Боснића добио контакте с особама које су активне на подручју Сирије и Ирака и детаљне инструкције како да их контактира. После тога он је у новембру 2014. године, са још тројицом БХ држављана, отпутовао авионом у Турску, и илегалним граничним прелазом прешао у Сирију и прикључио се терористичкој паравојној формацији Девла Исламиа, у којој је ратовао и чији је активни припадник био више месеци. Средином 2015. године, он је ухапшен у Турској и изручен БиХ. Тужилаштво БиХ га терети за придруживање страној војној или паравојној формацији која делује ван БиХ, чиме је починио казнено дело противзаконито формирање и придруживање страним паравојним или параполицијским формацијама.
Прошитајте још:ОДЈЕДНОМ ЈЕ ПОЧЕО ДА СЕ РАСПАДА: Хрватском војном хеликоптеру отпала врата у летуСКАНДАЛ: Члан македонске владе и имам признали кривицу за регрутовање у ИД
Извор: jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА