Најновије

МИРОСЛАВ ЛАЗАНСКИ: Вучић има визију, он је најбоља опција за будућност Србије!

- Вучић има визију, то је најважније, ја у њему то видим и зато сам на листи СНС- рекао је Лазански и додао да није "политичар од искуства" и да грађанима само може да каже да је напредњачка коалиција најбоља за будућност Србије: Ја не видим боље, каже Лазански.
Лазански (Фото: ЈуТјуб)

Лазански (Фото: ЈуТјуб)

Упитан који су били његови мотиви да се нађе на тој листи, Лазански одговара да је задовољан спољном политиком коју води влада, али и економском, јер се ствари покрећу напред. Подсећа и да је влада на чијем је челу Вучић, једина у Европи, осим Белорусије, која није увела санкције Руској Федерацији, и да то треба поштовати. Добро је, додаје, што имамо добре односе и са Истоком и са Западом, јер је Србија мала земља која се не може инатити са светским силама. - Кад кажу да се нисмо определили, ја кажем да јесмо - да са свима будемо добро- рекао је Лазански и додао да је Вучић нашао прагматичну опцију добрих односа са свима. Поздравља и то што Србија није ушла у НАТО, али је обезбедила одличне односе са том организацијом, који су и неопходни, не због љубави, већ зато што НАТО колико толико чува Србе на Косову. Кад је реч о економији, Лазански каже да се ствари полако крећу на боље, иако примећује да народ на овим просторима никад није задовољан економском ситуацијом. Он оцењује да је привреда стабилизована, ако имамо у виду поплаве, санкције, ратове и девастирану економију, да је валута стабилна и отворен приступ свиим међународним монетарним тржиштима. Лазански додаје и да се људи запошљавају, да се то види у Нишу где се отварају нови погони... Додаје да је криза свуда у свету и да нигде није идеално, ни у Немачкој, ни у Италији, ни у Француској. - Ми увек тражимо идеалну позицију, такав смо народ. Нема идеалне позиције, има само крвавог и мукотрпног рада и корак по корак грабљења ка бољој будућности- рекао је Лазански. На трибини је говорио и градоначелник Ниша Зоран Перишић.
Прочитајте још:ЗАШТО ТАЧИЈА ЗОВУ ЗМИЈА: Трговац људским органима, дилер наркотика и несуђени професор историје!СТЕФАНОВИЋ ОШТРО ОДГОВОРИО ПЕТРОВУ: Погледајте у своје двориште!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА