Најновије

СНС: Пајтић и Шешељ се ујединили у борби против Вучића

БEOГРAД - СНС jе данас саопштила да jе више него очигледно да су се лидер ДС Боjан Паjтић и председник СРС Воjислав Шешељ уjединили у борби против Aлександра Вучића и СНС.

(Фото: СНС)

Oни, како додаjу напредњаци, "на заjедничком штабу договараjу медиjску стратегиjу како ће напасти Вучића - jедан га напада због развоjног проjекта Београд на води, други због коначног доласка ИKEA у Србиjу, а обоjица се грчевито боре против нових радних места и напретка Србиjе".
"Ниjе било потребно много времена да падну маске радикала и лажних демократа, старих-нових коалиционих партнера и сада грађани могу сами да виде да смо били у праву када смо говорили да ће Шешељ и Паjтић, заjедно са свим осталим политичким противницима СНС-а, учинити све да након избора, уколико буду имали само jедан глас више, формирати заjедничку Владу, и да желе да Србиjу врате у прошлост пљачкашких приватизациjа и изолациjе земље", сматраjу напредњаци.
Српска напредна странка у саопштењу позива све грађане, без обзира на њихову досадашњу политичку припадност, да изађу на изборе 24. априла и да кажу гласно „НE“ свим политичким партиjама коjе желе да Србиjа буде земља у коjоj ће поново одлучивати криминално-таjкунско-политички лоби, а грађани живети на ивици глади.
Лидер СРС Воjислав Шешељ изjавио jе данас на предизборном скупу у Сремскоj Mитровици да Србиjа мора много више да улаже у сопстевну производњу и да отварање робне куће ИKEA у Београду неће донети никакав бољитак грађанима Србиjе.
Паjтић jе раниjе данас рекао да ће ДС ставити ван снаге леx специалис о Београду на води, jер jе таj уговор, према његовим речима, изразито штетан за грађане Србиjе, а одговара само људима блиским врху Српске напредне станке.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА