Најновије

ПРОВОКАТИВНИ КОНКУРС БРИТАНСКОГ ЛИСТА: Оплети по Ердогану и заради 1.000 фунти!

Након што је прошлог месеца један немачки комичар на телевизији објавио подругљиву песму против труског председника Реџепа Тајипа Ердогана, и изазвао бес турског лидера, британски лист "The Spectator" сада је расписао конкурс за најувредљивију песму о Ердогану.
Ердоган је извршио притисак на немачку премијерку Ангелу Меркел па би сад комичар могао да се нађе и под лупом закона, што је испровоцирало Британце да одговоре на све ово.
Новинар листа "The Spectator" објавио је да је у част немачкој комичара провео читав викенд смишљајући песму против Ердогана да би онда покренуо такмичење "у вређању Ердогана".
На порталу листа прописана су и правила за радове, а награде није било већ је циљ био промоција слободе.
Иако се нису надали, на сајту се појавила гомила радова а један од читалаца је чак понудио и награду - 1.000 британских фунти.
"Песме се сливају из читавог света (укључујући и сопствену земљу Ердогана). Неки расправљалу о величини његове мушкости, други о његовим сексуалним навикама, други сматрају да његови односи са животињским царством нису тако невини као што можда изгледа. Иако је конкурс отворен за све, ја бих дао предност немачким или турским учесницима. Ја сам одредио да је крајњи рок 23. јун", написао је новинар.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА