Најновије

Милица Ђурђевић: Власт заборавила на ратне војне ветеране, али ми нисмо (ВИДЕО)

У знак сећања на храбре подвиге бранилаца Отаџбине у ратовима за Косово и Метохију изборна листа "За слободну Србију - Заветнци - Милица Ђурђевић" обележила је испред Народне Скупштине Србије годишњицу битке на Кошарама.

Милица Ђурђевић (Фото: Заветници)

Испред платна са сликама војника и полицајава погинулих током сукоба и након окупације Космета она је указала на лош однос државе према ветеранима и породицама настрадалих бораца.  - На овом месту које подсећа на небројане жртве ,припаднике војске и полиције, који су страдали тококом одбрамбено отаџбинских ратова, Заветници указују на веома тежак положај ратних војних ветерана, инвалида и породица погинулих бораца. Њих је држава Србија заборавила али ми их нећемо заборавити - рекал је Ђурђевић.
У знак сећања на храбре подвиге бранилаца Отаџбине у ратовима за српско КиМ изборна листа "За слободну Србију-ЗАВЕТНИЦИ-Милица Ђурђевић" обележила је испред Народне Скупштине Србије годишњицу битке на Кошарама. Posted by Српски сабор Заветници on субота 9. април 2016.
Она је изјавила да ће се Заветници борити да се онима који су бранили отаџбину врати поштовање какво заслужују. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА