Најновије

АПСОЛУТНИ ЦАР: Ево зашто је Сергеј Ћетковић усвојио две девојчице!

Певач Сергеј Ћетковић, аутор бројних хитова "Због нас", "Два минута", "Знај да моја си" у јавности је познат и као отац који је са супругом усвојио две девојчице... То је био повод да га УНИЦЕФ позове певача Сергеја Ћетковића за пријатеља кампање „Свако дете треба породицу“ која има за циљ да деца уместо у Дому за децу без родитељског старања, расту и живе у породици.

Сергеј Ћетковић (Фото: ЈуТјуб)

- Пошто нисам од оних који ће константно бити у медијима и причати о свом случају, мислио сам да ће бити довољно да сви они који размишљају о томе виде моју срећу и све оно што сам урадио и што ми се дешава - рекао је певач.

- Причам о  најпозитивнијој ствари - постати родитељ и да ће то бити, на неки начин и њима подстрек, помоћ и да ће из мог случаја научити шта треба да раде даље. Апелујем на све људе који размишљају о хранитељству, а на првом месту о усвајању, да потраже стручну помоћ у смислу разговора у институцијама, као што су центри за социјални рад. Мени је то било од помоћи и оно што је, најбитније да сами донесу ту највећу, по мени, одлуку у животу. Наравно, уз подршку својих најближих, својих породица и да крену... - прича своје искуство Ћетковић.

Сергеј Ћетковић онима који се још размишљају да ли да усвоје објашњава да имају на уму да је дечја и њихова срећа важнија од друштвених предрасуда.

- Њихова и срећа те деце битнија од онога "шта ће рећи људи" или шта ће се причати по чаршији. Тако да онима који ме, тим поводом, питају или приђу на улици, а било је тога више пута, кажем неки савет и поделим своје искуство са њима. И кажем да је моја срећа најбоље искуство, најбољи показатељ онима неодлучним шта треба да чине даље. Али има и оних који толико тихо причају о томе јер се боје да то неко не чује, да причамо уопште о томе. Увек сам се трудио да не слушам средину, да идем својим путем и да себе чиним што срећнијим и испуњенијим - рекао је Сергеј Ћетковић. Извор: Espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА