Најновије

Оклахома силовито до дуела са "Ратницима"!

НБА сезона је готова за Сан Антонио! Оклахома је победила са 4-2, савладавши у шестом мечу Спарсе са 113:99, па ће на финалу запада играти против Голден Стејта.

Ламаркус Олдриџ(Фото:NBA.com)

Није Грег Попович нашао решење за Кевина Дуранта, четвороструки најбољи кошгетер НБА сезоне је убацио 37 поена и одвео Оклахому у финале запада, Расел Вестбрук је додао 28, а после меча показао је колико је био самоуверен.
"Изашли смо са другачијим начином размишљања, знали смо да морамо да победимо. Они јесу велики тим, побеђивали су стално у последњих 10 година, са истом снагом, зато сам поносан на момке", рекао је Вестбрук. Јунаци из сенке су Адамс (15 поена, 11 скокова) и Роберсон (14 поена), а сада следи још већи тест, дуел са браниоцима титуле. Ленард је држао Спарсе са 22 поена, Олдриџ са 18, али је пораз био неизбежан. Спарси су само једном у лигашком делу изгубили на свом паркету, а Оклахома је однела два тријумфа у плеј-офу. Скупо је коштало лоше прво полувреме Спарсе, имали су 31 одсто шута из игре, промашили свих девет тројки, па је Оклахома на крају треће деонице имала лаганих 91:65. Бобан Марјановић провео је шест и по минута на паркету, што му је било довољно за скок и два поена. Са друге стране, Кливленд је резервисао место у финалу, чека боље из сусрета Мајами - Торонто (2-3). Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА