Најновије

НЕ БРИНЕ ЗА СВОЈ ЖИВОТ Вучић: Дачић никад не крије лични интерес!

Мандатар за састав нове владе Александар Вучић изјавио је да се не осећа угроженим. Гостујући у емисији 150 минута на ТВ Прва, на питање да ли се боји за свој живот рекао је да се не боји.

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

- Ничега се не бојим. Не плашим се ни тајкуна који воде рат против Београда на води јер су бацили око на то земљиште. Молим вас само да одете и обиђете то најлепше шеталиште у Европи. То треба показати народу, да виде против чега се боре ти тајкуни.
Он је додао и да има телевизија на које хоће да иде и оних на које неће. - Бирам на које ћу телевизије да идем. Медији не преносе објективно шта се догађа. Погледајте суђење Мишковићу. Јуче су сви пренели како је наводно невин, а нико да да реч тужиоцу - рекао је Вучић и додао да су готово сви медији против њега. Коментаришући рад медија он је додао да очекује да га вечерас у вестима оптуже и за пад хеликоптера у Подгорици. Вучић је потом подсетио да се никада није сазнало ко је срушио објекат у Шилеровој или занатске радње испод Плавог моста. - Ти који сада дижу буку због Савамале нису тражилиу да се реши убиство Гавре, ко је са фантомкама хапсио Милошевића, рушио Шилерову и Плави мост, ко је покушао да линчује бившег директора РТС Милановића. Он тврди да је све учињено да се нанесе штета њему и пројекту Београд на води. - Нисам угрожен. Не могу да пе победе на изборима. док они устану, ја сам већ обавио многе састанке. Док читају новине и твитују, ја радим. Неће ме победити - рекао је Вучић и поновио да ни једна телевизија није на његовој страни. Он је такође рекао да многи медији добијају паре из иностранства, али да је он и због тога задовољан: - Знате они ће те паре да потроше по тржним центрима на крпице, и ето мени зараде од ПДВ-а за буџет - рекао је Вучић. Он је додао да није задовољан колико пара троши јавни сервис и да ће због тога имати тешке преговоре са ММФ-ом. - Видели сте када је дошао Шешељ, а толика се прашина дигла око тога, Није био тужан ни он, а ни ја - тврди Вучић на опаску да је Шешељ рекао да је Вучић био тужан. - Дачић је духовит, осмехнуо сам се на његове три жеље. Он је фер, никада не крије лични интерес - рекао је Вучић и додао да је био весео на дан преговора. Он је додао да се надао да ће успети да формира владу пре доласка кинеског председника у Србију, али да су за то, на жалост, мале шансе. Он је истакао важност ове посете и напоменуо да се ретко догађа да у пар година исту земљу посете премијер, па председник Кине. Потом је изнео ексклузивни податак: - Русија је потписала 22 споразума са Пекингом, Немачка је потписала 15, а ми ћемо покушати да потпишемо 16 или 17 - поверио се Вучић. Мандатар је позвао синдикате да престану са жалопојкама јер то одбија стране инвеститоре. - Не терајте нам Јуру. Неко други их је довео, али немојте да их терамо. Нико није написао да су ти радници Јуре добили друга два слободна дана. то нико не сме да каже - навео је Вучић. - Рекао сам градоначелницима три града да се договоре код кога ће доћи страни инвеститор. Ено, посвађали се, јер знају шта то значи за њихове општине - каже Вучић. Мандатар је рекао да воли ред, рад, прецизност и вредноћу: - Не толеришем кашњење. Ред мора да се зна на седницама Владе. Значи - немачка дисциплина. Само слушам стручњаке који ништа не знају, а само деле савете, а нико се из столице не диже - рекао је на крају Вучић. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА