Најновије

КАКВА ПРСА, КАКВА ГУЗА! Мими Оро обогатила хирурга! (ФОТО)

Једна од најпопуларнијих старлета на овим просторима Милица Живановић, познатија као Мими Оро, није жалила ни евра како би изгледала онако како је замислила.

Мими Оро (Фото: Инстаграм)

Како преноси Ало, она је спискала чак 15.000 евра на разне операције које је извршила на скоро сваком милиметру тела. Анонимна Мими Оро пре уласка у ријалити „Парови“ и ова данас једва да имају додирних тачака.
Живановићева се подвргла естетским операцијама још пре него што је постала јавности познато лице, а онда је наставила стално да посећује пластичног хирурга, којем би по броју сати колико је провела у ординацији ускоро могла почети да плаћа и станарину.

#fotosfashion #colectionsummer #lisca #models ⚇♛📸📷🎬☜

A photo posted by Milica Mimi Zivanovic (@milica_mimi_zivanovic_) on May 23, 2016 at 6:54am PDT

Само уградња силикона у груди коштала је старлету око 2.500 евра. Већ са бујним попрсјем њено самопуздање је порасло, али не довољно да би ту стала. Иако није имала танке усне, желела је да и оне, попут њених груди, буду веће, па је за уградњу силикона у усне дала још 3.000 евра.

☻👱👄

A photo posted by Milica Mimi Zivanovic (@milica_mimi_zivanovic_) on May 20, 2016 at 5:08am PDT

Међутим, по изласку из ријалитија „Парови“, схватила је да је претерала са величином усана, па је опет посетила хирурга како би их смањила, па је од 10 кубика у њеним уснама остало 4, а та мера је за њу била таман. Како је добила брдо комплимената на рачун новог изгледа, решила је да се дотера до максимума. Купила је најскупљу надоградњу косе и офарбала се у плаво, а нова коса коштала ју је око 1.000 евра.

⚪✅

A photo posted by Milica Mimi Zivanovic (@milica_mimi_zivanovic_) on May 8, 2016 at 1:21pm PDT

С обзиром на то да је током учешћа у ријалитију Телевизије „Хепи“ била предмет погрдних речи због проблематичног лица, старлета из Јагодине решила је и да га доведе у ред, па је одвојила новац за ПРП третмане за лице.
Помоћу те методе, Милица се успешно решила акни и ожиљака, а за тај третман дала је више од 2.000 евра. Једина услуга коју Милица не плаће је престижна теретана у коју иде, јер су јој простор и личног тренера власници уступили бесплатно.

#fitnesspacagym#trening #grandtv #pinktv

A photo posted by Milica Mimi Zivanovic (@milica_mimi_zivanovic_) on May 4, 2016 at 3:40pm PDT

Како познате цице обично имају блиставо бели осмех, Милица је у договору са својим стоматологом променила скоро читав ред горњих зуба, што ју је коштало 4.500 евра.
Уколико желите да подстетите каријере и образовања ове старлете, можете то видети ОВДЕ. Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА