Најновије

Мајка Ендија Мареја жели зло Новаку: Надам се да ће Ђоковић брзо испасти

Мајка најбољег британског тенисера Ендија Мареја, Џуди изјавила је да се нада да ће први рекет света да изгуби у раној фази Вимблдона.

Џуди Мареј(Фото:Јутјуб)

Ђоковић је доминантан у свету тениса, а брани титулу на Вимблдону. Србин ће по 12. пут у каријери играти на трећем грен слем турниру. Новак је три пута у каријери освајао Вимблдон, а у првом колу играће против 177. тенисера света Џејмса Ворда.
Српски тенисер је у делу жреба са Давидом Ферером, Милошем Раонићем, Роџером Федерером, Кеијем Нишикоријем...а са Марејом не би могао да се састане пре финала.
"Мислим да је свима јасно да би Енди освојио више великих титула да игра у некој другој ери, али нажалост он је део златне ере са Федерером, Надалом и Ђоковићем", рекла је Џуди Мареј и наставила:
"Енди и Новак су одрасли заједно кроз тенис. Они се познају од 11. године. Оно што је Новак остварио у последњих неколико година је изузетно, јер је снага мушког тениса велика. Они гурају једни друге, а Ђоковић је загонетка коју морају сви да реше. То је огроман изазов, али се надам да ће га неко избацити са Вимблдона у ранијим рундама, можда неки добар сервер". Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА