Најновије

Цеца коначно открила све о љубавном животу после Аркана: Могла сам 3 пута да се удам!

Светлана Цеца Ражнатовић остала је удовица након само неколико година брака. Од тада су је повезивали са многим мушкарцима а она је коначно проговорила о љубави.

Светлана Цеца Ражнатовић (Фото: ТВ Прва принтскрин)

Недавно су је повезивали са младим манекеном Александром Јововићем, али она се не обазире много на то, како каже, навикла је.

"Сама чињеница је то што да неко жели да изађе у јавност, да то демантује, урадио би. Ја сам му рекла да можда то и уради како би себи помогао у каријери, али он не жели јер како каже, није део јавног живота. Чак и да јесам, ја сам слободна жена деценију и по. Направили су аферу, није да нисам навикла на то, чак су ме једном повезали са човеком ком сам крстила дете, то је баш фуј."

Како певачица каже, у тренуцима када су је повезивали са свим тим мушкарцима, најважније јој је било да осети љубав породице и публике.

"Када су медији покушавали да ме провуку кроз блато осећала сам љубав људи. Видела сам да то није утицало на моју публику. Просто ту љубав видим у очима људи, како ме загрле и пољубе. То је за певача огромна сатисфакција. Мислим да је то, поред љубави породице нешто што одржава сваког певача

Свему што ми се дешавало у животу прилазила сам искрено. Трудила сам се да будем то што јесам, никада нисам носила маске на лицу."

У јавности се ретко појављивала са емотивним партнером, али како каже, није да их није имала.

"Није да ја желим да оставим утисак да сам ја удовица, нека препоштена, не. Ја сам имала везе и везице, неке су трајале дуже, неке краће, али ја просто то не желим да експонирам. До сада сам могла 3 пута да се удам и да се појављујем на парастосу свог супруга, немам проблем са тим. Јадан је начин како то раде, користили су моје име за многе ствари, али просто то раде аматерски као да ја нисам толико година на сцени."

Као што каже певачицина песма "И богати плачу", и она је имала љубавних ситуација због којих је патила.

"Сви ми исто патимо, да ли имали 20 или 40 година. Када си млад спреман си за разне непромишљене ситуације али касније другачије гледаш на неке ситуације. Кад си млад мислиш да све можеш али све смо ми прошли кроз то. Ја љубав чувам само за себе, не делим то ни са ким. Ни лепе ствари, ни патњу.", рекла је она за Ексклузив а онда открила и каква је када воли.

"Јако сам посвећена. Нисам затворена када су изливи љубави у питању. Када волим, то желим и да кажем. Више волим да ми говоре дела и да тим делима исто показујем љубав. Некада сам била посесивна, сада више не, али то опет иде са годинама. То би ме више умарало него што би ми причињавало задовољство. Желим да будем срећна са том особом, уживам, имам лептириће у стомаку." Нова риба Вељка Ражнатовића, Цециног сина, је права бомбетина, што можете да видите ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА